Ahojte vobec neviem na co sa pripravit, 3.9.kedy som ani nemala ovulaciu sme mali s partnerom nechraneny styk, neskor asi o tri dni som preistotu uzila tabletku po. Vcera mi ale nastupili extremne nevolnosti a uz predtym som mala vselijake zvlastne pocity, ale nevenovala som tomu pozornost, skor som si myslela ze si len namyslam. Od vcera zaludok ako na vode, stale ma napina na zvracanie, az tak ze neviem spat. Toci sa mi hlava, mam zavrate, zvlastny pocit v ustach a telo je ako keby v napati, ktoreho sa neviem zbavit. Moze to byt priznak tehotenstva ? Citim sa uplne inak a nepoznam tento pocit. Robila som si dva dni dozadu ovulacny test, bol pozitivny, tehotenske su zatial negativne aj dnes rano som robila. Posledna menstruacia mi zacala 8.9., trvala tri slabe dni, myslela som ze to bolo kvoli tej tabletke po a ta to spustila ale neviem..
No kľudne môžeš byť tehotná keď si mala nechránený sex. Možno si užívala tabletku neskôr, ale kľudne môžu byť aj vedľajšie príznaky tabletky, lebo tá je riadna sviňa. Objednaj sa u gyn a vyšetrí ťa
Uz som raz tu tabletku uzila a nemala som z nej ziadne priznaky a tiez mi pride ze to bolo fakt davno co som ju mala, ze uz by hadam po troch tyzdnoch nemala nejake priznaky ale ktovie.. teraz sa bojim ci nemoze nejako ublizit plodu ak teda nezastavila mozne tehotenstvo pretoze aj tak mam pocit ze som ju uzila trochu neskor ako som mala
Sprav si test a budes vediet na com si 😊
pochybujem, ze je to tehotenstvo
Nezačínaš byť chorá? Teraz je toho všade veľa. Napríklad aj pri covide je teraz veľa nevoľností. Skoro mesiac po sexe by si už mala pozitívny test
to skôr z tej tabl. - poriadna nálož hormónov - riadne svinstvo...
Mesiac po sexe teda uz moze vykst pozitivny test ? Myslela som ze je to este prílis skoro. Nemam pocit ze idem byt chora, mam take praveze zvlastne pocity ktore som este nezazila takze ich neviem opisat. ale mozne je vsetko no.
Ak by si mala tehotenské nevoľnosti, hcg v krvi by bolo také vysoké, že tie čiarky by ti oči vybili. Ak máš testy negatívne, príznaky nebudú z tehotenstva. Môže to byť aj covid alebo iná viróza. Teraz je toho všade neskutočne veľa
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@xkristixx v pribalovom letaku nie su pisane mozne neziaduce priznaky? Ak mas negativne teh.testy tak to bude skor ta tabletka