Skoré príznaky tehotenstva

katka200022
25. dec 2021

Ahojte, kedže sú sviatky a ja som nedočkavá osoba tak som sa rozhodla napísať zatiaľ aspoň sem. S priateľom sme mali nechránený styk a stala sa nám nehoda. Momentálne je to 9 dní a rada by som sa vás čo ste už tehotné boli spýtala aké ste mali ozaj skoré príznaky tehu. Prípadne rady ktorý test ukáže tehu najskôr. 🙂 A možnože aj nejaké tie recepty na babské testy nech je sranda kým spravím normálny. 🙂

surama
25. dec 2021

@katka200022 Ahoj, na 12. den som sa zobudila mega na*rata a nervozna, ze by som najradsej kazdemu vynadala 😂 Vtedy som si prvykrat urobila test a bol pozitivny ☺️

katka200022
autor
25. dec 2021

@surama tak to poteší teda😂 ja som to začala riešiť včera kedže od rána ma extremne záha pálila a plakala som za každú blbosť😂 tak začínam uvažovať že či

noemikatka
25. dec 2021

@katka200022 ahoj 9dni od styku ? či od ovu vies kedy si mala ovulaciu?

katka200022
autor
25. dec 2021

@noemikatka mala som ovu pri styku

surama
25. dec 2021

@katka200022 Ja by som povedala, ze za mna boli prve priznaky podobne ako pri PMS. Len tym, ze sme dieta planovali, tak som isla robit test, ale inak by som to pripisovala PMS. Skus dnes alebo zajtra urobit test a nejaky duch tam uz mozno bude 🙂 Drzim prsty nech sa podari ☺️

noemikatka
25. dec 2021

@katka200022 ja som v den styku bola 15dc a vecer ma začalo pichať v ľavom vajecniku žeby bola ovu tak neskoro nemala som už ani vytok ako pri ovu ten mávam už okolo 8dc do 13dc cyklus mam pravidelný 27? dnes je presne týždeň od styku priateľ to nedal domna ale sex bol prerusovany tym ze z neho šla predejakulacna tekutina tak sa 2x poumyval a pokračovali sme

thereisabear
25. dec 2021

My sme sa snažili pár rokov. Niekedy pred ms som necítila žiadnu zmenu, inokedy strašne zmeny nálad, bolesť podbruška, krížov, pocit na zvracanie. Keď som bola tehotná (2x), tak okrem miernych tlakov v bruchu ako pred ms som necítila nikdy nič až zhruba do 7. týždňa.

cyberk
25. dec 2021

Mna extremne boleli prsia v ten prvy mesiac (ked som este nevedela, ze som v tom)

birika
25. dec 2021

u nas pri prevej (nahoda) zistila cela dedina na 10. den - bola zabijacka a ako obarili prasa, uz aj som letela zvracat...a bolo to jasne, svadba sa z maja presunula na marec 🙂

noemikatka
25. dec 2021

zienky viete čo by ma zaujímalo ak by som skutocnosti mala ovu 15dc keďže až vtedy som cítila bolesti vo vaječníku myslite že aj Ms by sa mala posunúť keďze faza medzi ovu a ms ma byt 14 dní máte niekto skúsenosť môže byť fáza aj kratšia ako 14 a ms dôjde ako ma na 27dc?

mattkapd
25. dec 2021

@noemikatka ta fáza síce je okolo 14dni ale to musíš vedieť ty akú ju máš niektoré ju majú kratšiu a iné zas dlhšiu.. Ja som si to sledovala lebo ja mam hrozne nepravidelne.. Niekedy len ovulácia na 28DC a tu fázu od ovu po menzes mam 14 dni

mattkapd
25. dec 2021

@katka200022 keďže sa nám dlho nedarilo všetky tehotenstva boli plánované a sledované.. Pri prvom tehotenstve som chodila viac cikat som si myslela ze som chytila zápal.. A druhe a tretie tehotenstvo boli klasické príznaky ako som mávala pred menštruáciou.. Vždy som kupovala testy klasické tycinkove a až keď ukázali niečo ze sa mi zdala druhá čiarka tak som kúpila digitálny (stal 8e takže som nechcela toľko peňazí vyhadzovať).. Ale aj digitálny nie z raného moču a pred MS mi vždy ukázal správny výsledok

noemikatka
25. dec 2021

@mattkapd ide oto že neviem presne kedy mam ovu ale myslím že ju mávam 12-13dc ale tento mesiac som bolesť ísť tu mala až 15dc večer a aj ráno trochu na 16dc ale výtok bol od 8dc do 13dc potom sucho🤷‍♀️

mattkapd
25. dec 2021

@noemikatka skus si to od sledovať pri tomto cykle ja som používala menštruačný kalendár a tam znacila všetky tieto veci ako hlien bolesť atď.. Potom zapísala kedy prišla ms a neskôr som už podľa tohoto všetkého vedela ktorý deň mi príde menstruacia

dietatko2020
25. dec 2021

@katka200022 drzim palce, aby to bolo tehotenstvo, ak pp tom tuzite, ale ma tehu priznaly, 9 dni po styku je skoro. Aj keby si mala ovulaciu dajme tomu presne v den styku, napriklad potvrduni ovulacnym testom, tak ovulacia nastane cca 12-24 dni po poz teste. Ak by sa uvolnene vajicko oplodnilo, jeho cesta do maternice je cca 5 dni, uhniezdnenie v maternici cca 1-2 dni. Tak si spocitaj tie dni. A pripadne, keby sa aj podarilo, tak hcg je tieto dni velmi nizke. Realne priznaky zacinaju pri vyssom hcg, od 1000 a vyssie. A nie je ziadny babsky test 🙂 pockaj aspon do casu menzesu a urob si tehu test

noemikatka
25. dec 2021

@mattkapd aplikáciu mám tiež 😊😊😊 a podľa toho čo a keddy si zapisujem tak ovu býva niekdy skôr a niekdy neskôr ale podľa bolesti čo si zaznacujem a cyklus pravidelny ako hodinky

annie2205
25. dec 2021

Moj prvý príznak tehotenstva bol 9-10DPO keď som varila vajíčkovo-rascovu polievku a z ničoho nič ma začalo z nej napínať a strašne mi smrdela. Chcela som ju vyliať, že určite sú pokazené vajcia. Za pól hodinu som ju zjedla a strašne mi chutila 🤣 Vtedy mi docvaklo, že sa niečo deje a v ten deň som mala pozitívny test 😊 Inak všetky tie “klasické” príznaky tehotenstva ako prsia, nevoľnosti atd prišli až tak v 7-8tt 😊

blumie
25. dec 2021

@katka200022 ja som mala bolesti prs uz na 9dpo (dni po ovulacii) najskor jeden prsnik, potom ma bolel druhy a neskor naraz, cize som uz tusila. Na 13dpo som robila test a bol pozitivny, bolo to 1 den pred menstruaciou (resp. V den menstruacie kedze mam cyklus 30-31dni ako kedy).

mischell333
25. dec 2021

@surama ahoj vidíš aj tu niečo je to mojej kamky 🙂

noemikatka
25. dec 2021

@mischell333 ja tam nič nevidím 🤷‍♀️
ms už mešká?

mischell333
25. dec 2021

@noemikatka ja tam vidím slabunku

mischell333
25. dec 2021
mischell333
25. dec 2021
katka200022
autor
25. dec 2021

@blumie no neviem ženušky. Dneska sa ozaj cítim zvláštne. Od rána ma páli záha, tlak a jemné kŕče v bruchu, bolesť krížov a neskutočne plačem kvôli každej maličkosti.😅

noemikatka
25. dec 2021

@katka200022 ak máš doma test skus urobit

katka200022
autor
25. dec 2021

@noemikatka nemám práveže... Najskôr sa k testu dostanem až v utorok

surama
25. dec 2021

@mischell333 Podla mna, zial, iba kanalik, ale tak vies ako..dnes nemusi byt pozitivny a zajtra moze 🙂

mischell333
25. dec 2021

@surama to kamoška si robila pred týždňom si robila a dnes už je silnejší

noemikatka
25. dec 2021

@katka200022 daj potom vedieť keď si urobíš 🙂

mimi2567
26. dec 2021

@katka200022 ja som na začiatku boh vie ako priznaky nemala robila som si len srandu z priateľa že budeme rodičia a tak dalej ale len čistá sranda pórom v októbri asi cca po 25 dňoch ciklu som začala mať vážne pocit že som tehotná ale hovorím si je to len pocit ani priznaky ani nič a potom to došlo divná kombinácia vyprážaný karfiol z tuniakovou nátierkou a potom len rajčínova polievka zo syrom a potom hneď ku gyn a tam že ste tehotná v 4 až 5tt 🤣🙏a už je vo mne 5 mesiacov

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre