ahojte, som neskúsená v týchto a veľmi nervóznma z toho či niesom v tom 🙂
posledný menzes začal 2.3., nechraneny pohl.styk 11.2. a od 14.2.-17.2. hnedé špinenie alebo celodenné slabé krvácanie to môžem nazvať plus bolesti v podbrušku. k tomu včera lahká migréna večer. nikdy si nepamätám žeby som mala špinenie medzi cyklami a to mám už po 30. mal niekto takéto príznaky v tehotenstve?
ďakujem 🙂
@kikia77 skôr mi to príde na ovuláciu, ovulačné krvácanie a bolesti........na tehotenské príznaky skoro, pretože ešte ani vajíčko nestihlo docestovať do maternice a uhniezdiť sa......ženské telo sa mení.......🙂
nikdy som nemala spinenie, ci slabe krvacanie ( vacsinou len na toaletaku ) 2-3dni pred ms a od 42r to mavam, nie kazdy mesiac. co nikdy nebolo, neznamena, ze nemoze byt,
ak si mala ms 2.2. ( predpokladam, ze tento datum to mal byt ) a 11.2. styk, to by teoreticky mohla byt ovulka, ale od 14.2. nemozes mat priznaky ehu, v tom case vajicko este nie je s telom matky spojene, je len niekde vo vajickovode, pomaly sa posuva do maternice. skor budes mat hormonalnu odchylku, ktora toto sposobuje a teda teraz to mas 1x.
moznost tehu by tu bola ale len v pripade, ze by si mala ovulaciu o tyzden skor, cize pravdepodobne este v obdobi, ked ti koncila ms.
Menzes asi začal 03.02. nie? Veď 02.03. ešte len bude. Ja mám inak toto tiež, začalo mi to asi pred 4 mesiacmi a za 2 týždne budem mať 42. Takže asi je to aj vekom, aj keď ty máš o niečo menej rokov. Čo sa týka príznakov tehu za mňa skoro nie je. Ja som v oboch prípadoch mala príznaky veľmi veľmi skoro. Už týždeň pre očakávanou MS som vedela podľa príznakov, že už nepríde a tak aj bolo. Ale to boli skôr príznaky ako bolesť prsníkov, únava, nevoľnosti a pálenie záhy.
ano, pomýlila som sa. menzes začal 2.2. 🙂 dakujem teda za odpovede. no kamarátka mala špinenie pri tehotenstve pár dní po oplodnení.
no teda keď začal 2.2. a styk bol 11.2. bolo to teda cca 9.den cyklu. no nechám sa teda prekvapiť. ale teda takého príznaky ovulácie som nikdy nemala.
@snazilka_bio_mamka 2.2. pomylila som sa predtym 🙂
@zuzkalujza áno mám aj bolesť prsníkov a únavu. ďakujem za zdielanie skúseností 🙂
@zuzkalujza mozes mat tyzden pred,a le su 2 moznosti, bude je to rozbiehajuci PMS, ktory prejde do tehu priznakov, alebo je to skora ovulacia, cize prebehne aspon tyzden po oplodneni. 3dni po oplodneni urcite priznaky nie su.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Menzes ti kedyže začal?