čítala som tu veľa o mamateste, vraj je veľmi dobrý a spoľahlivý. Mne ukázal //, v tom radostnom šoku som si ho spravila znova, ale ukázal už iba jednu ☹ , to bolo včera. Dnes rano som si ho robila znova 😎 a zase //. tá druhá trošku slabšia, ale je tam! Menštruáciu mám dostať v utorok. čo myslíte? 🙂
to sa moze na zaciatku tehu stat - urobis test rano, je tam dost hcg aby ti ukazal druhu ciarku... potom sa napijes, urobis dalsi test, moc je redsi a test hcg nedokaze odhalit... a na druhy den si zase o kusok tehotnejsia, tak uz v pohode ukazuje. gratulujem k tehulkovaniu 😀
mna nesklamal ziaden test.... ono aj tak kazdy test ti ukaze az po dvojtyzdnomvom oplodneni...a nie tie bludy co su ze uz po 5 dni po stiku je hovadina.... ale ak ti ukazalo 2 ciarky tak gratulujem.... :-P
ja som si pre istotu kupila ten clearblue test a ten mi len vsetko potvrdil... :-P
Ďakujem 🙂 dúfam, že sa to podarilo! 😅
@monika1091 mne ukazal mamatest 9 dni po oplodeni 😉 5 dni je skutocne blud, ale 14 dni cakania je zas zbytocne vela 😀
@vika9792 presne ako pise
@masinka . zalezi od koncentracie hormonu hcg v moci, takze ked je moc zriedeny, tak na zaciatku ukazat nemusi. mozes testovat aj cez den, ale v tom pripade minimalne 2 hodiny pred testovanim nepi ani necikaj 🙂
@soldi je to klasicka doby cakania...... to ti povie kazda gynekologicka naozaj.....
dnes dalsi pizitivny testit, a druha // silnejšia 😵 začínam tomu postupne veriť 😎
@monika1091 ano, je to klasicka doba, ale v praxi dokaze mamatest ukazat omnoho dni skor 😉
a pre mna slovo doktora nie je slovo pana, takze sa radsej riadim vlastnym rozumom v niektorych zalezitostiach 🙂
Mne vzdy mamatest ukazal pravdu. Cize, ak som bola tehotna, dve palicky a ak som nebola, jednu palicku. A to som co-to natestovala 😉
Mna uz raz mamatest sklamal, po serii testov kde boli krasne silne // mi zrazu ukazal uplne slabu druhu ciarku (moc bol ranny). Samozrejme ze som sa velmi vystrasila, hlavne ked som si na MK vo vyhladavaci nasla, ze moze ist o MA. Ale sono nastastie ukazalo krasne bijuce srdiecko a prosperujuce tehotenstvo.
Takze tieto testy treba brat s rezervou. Netreba ich brat az tak vazne. Ten moj bol zrejme z nejakej vadnej sarze
@soldi no z casti mas aj pravdu... ale skor nez po dvoch tyzdnoch pochybujem silno.... aspon z mojej skusennosti mozno ti ma sine skusennosti ... kazda sme ina.....
@monika1091 pochybovat mozes kolko chces, patrim do temy meranie bazalnej teploty a bolo nas tam cez 70, ktorym mamatest ukazal tehotenstvo 10dpo 🙂
tak ale druha vec je, ze pokial zena nevie kedy presne mala ovulaciu, tak tie dni dpo mozu byt uplne ine nez si ona mysli 🙂
Samozrejme,robila som si2 testy,to som musela byt uz v 5tt a ukazalo mi ze niesom a to oba a teraz som uz v 14tt.
Ahojte baby...takze testy su pravdive....aspon mne zatial ukazal ked som si ich robila...aj teraz som si robila test po 6 dnoch meskania a ukazal mi ze nie som tehu...len cakam kedy dostanem menzes...dnes je 8 den co mi meskaju ale u mna je to bezne ze mi cca 10 dni vzdy meska...aj prsia ma zacali boliet takze dalsi dovod ze uz mi idu takze opat nic 😢 ja si kupujem ten s tesca test a teraz rapid cler ci ako sa vola taky cerveny a ten by neklamal...a dnes mi doktorka povedala ze na testy sa netreba spoliehat ...co vy si o tom myslite?
Baby, prosim Vas o radu, vcera som si robila mamatest a mam tam ducha -10 DPO. Dnes rano som si robila opat a tam nieje nic :(((((( ak kde je pravda???
domuska11 podla mna bude najlepsie ak este par dni pockas a znova si spravis mamatest. Drzim palceky! 🙂
mamatest nikdy nesklamal, ale vzdy ukazal aznajskor na 13DPO. Moje deti sa hold uhniezdovali neskor. To mladsie mam aj overene kedy sa uhniezdilo 😀
@usacek79 ahoj tak pripájam sa a ja. Ja som včera robila mama test pozitívny dneska ráno zas digi a bol. Negatívny. Takže mama test duchuje prikladám foto
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vika9792 nesklamal... je normalne, ze obden je ciarka silnejsia, ak si velmi skoro po oplodneni, tak mohla byt ta jedna medzi takmer neviditelna pokojne a nemusela to byt chyba testu..
staci si robit testy kazdy druhy den, HCG stupa v 48hodinovych cykloch. Takze ak su ciarky jasne viditelne, tak si tehotna..