Silný výtok na 20. deň cyklu

4. máj 2023

Ahojte, 3 dni pred ovuláciou som mala s manželom nechránený sex. Chceli by sme dieťa ale keďže pracuje na turnusy, nestihli sme deň ovulácie. Dnes, tj 20 deň cyklu som sa ráno zobudila a mala som veľmi silný výtok. Tiekla zo mňa ako keby voda, ale naozaj tiekla mala som to aj na stehnách. Premyslala som, či to nemohol byt únik moču, mala som minuly mesiac zápal močových ciest ale tá “voda” bola úplne biela, čiže bol to výtok ale veľmi tekutý. Čo to mohlo byť? A ešte otázka keď mám cyklus 29-30-31 dní považuje sa za nepravidelný? Ďakujem za vaše odpovede

nazornatest
4. máj 2023

Ahoj neviem ti veľmi odpovedať len sa pripojím tým ze ti poviem to ze ja som mala 7-8 dni po ovulacii úplne to iste akokeby únik mocu ani som to necítila voda zomna len tak aj keď mi nebolo treba cikat a u mňa je to tehotenstvo

autor
4. máj 2023

@nazornatest kedy si si robila test?🙂

nazornatest
4. máj 2023

Robila som si asi 5 dni po ovulacii lebo som nevydržala strašne ma boleli prsia a negatívny… o 3 dni nato som spravila zas aj keď mi ešte vôbec nemeškali menzes a to mi bolo divne lebo toľko veľa dni pred menzesom som nikdy také bolesti nemala tak už som tušila… a teda to už bolo 8dni po ovulacii a bola tam slabá čiarka odvtedy som testovala snáď každý deň bola som nedočkavá chcela som vedieť či naozaj či to bude silnieť a veru silnelo a menzes vôbec neprišiel

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre