Silný predmenštruačný syndróm alebo tehotenstvo

pikulinka
10. jan 2023

Ahojte… uz asi štvrtý den mam bolesti a krce v podbrušku. V noci sa nadránom budím na krce a cez den sa mi objavujú tak kazde dve hodiny na pol hodinu asi. Naposledy som mala presne toto ked som bola tehotna a potratila som v 6tt . Menzes mam dostat zajtra. S pritelom sa pokúšame o babo. Robila som si aj test, ale to len taky obycajny co mi dala kamoska a este pred očakávanou menštruáciou. Bol negativny. Akosi nechcem robit druhy a pockat radsej na meškanie, alebo menzes. Myslite si, ze mozem byt tehotna aj ked bol nega? Ma niektora z Vas tiez take skusenosti ?

bejka90
10. jan 2023

@pikulinka ja mam predmenstruacne bolesti niekolko dni predtym nez dostanem....aj teraz som mala.ored.3 dnami v noci taku bolest ze som si myslela ze sa to spustilo a nic... a dostala som dnes nad ranom a takisto ma dost bolelo ppdbrusko az som uz nevedela zaspat...no a samzorejme aj pocas dna zvyknem mat aj 5 dni pred terminom....takze podla mna ked si mala negativny test tak velmi sance tomu bohuzial nedavam :( ale jeden nikdy nevie 🙂

ivver
10. jan 2023

@pikulinka myslím si že je to pms skôr...ale držím palce 🙏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre