Silný hnedý výtok

ninafigurova
19. júl 2023

Dobrý den, chcem sa opýtať. Mám mladšiu sestru, ktorá ma 13nast rokov a zdôverila sa mi že ma silný hnedy vytok. Pýtala som sa jej na to ako dlho to trvá a povedala že asi štyri dni. Menštruáciu už ma. Pohlavný styk nemala.
Výtok nesprevádzajú žiadne bolesti či zápach. Menzes mala asi tak pred 12nastimi dňami. Ja sa chcem teda len opýtať, či o tom niekto vie niečo bližšie… každopádne. Vopred ďakujem za odpovede.

lululka22
19. júl 2023

@ninafigurova môže to byť znovu menzes ak je len na začiatku telo sa musí upraviť aby chodilo pravidelne. Alebo to môže byť ovulácia. Ak to neprejde zájsť ku gyn.moze ísť o daky zápal.

janetinka27
19. júl 2023

@ninafigurova ahoj a predosle cykly uz mala pravidelne? ja som mala ako dvanastrocna krvacanie kazde dva tyzdne. moze to byt tak, ze sa jej cyklus este ustaluje, ale moze to byt aj porucha. ja som musela brat hormony.

ninafigurova
autor
19. júl 2023

@lululka22 menzes ma už asi 3roky. Ma menštruačný kalendár v telefóne no už by mala byt 4dni po ovulácii.

ninafigurova
autor
19. júl 2023

@janetinka27 predošlé cykli boli fajn. Vzdy prišli maximálne o 2-3dni skôr alebo meškali 2-3. Trápi ju len to, že sa jej to ešte nestalo. Ma z toho obavy. Ako som spomínala žiadne bolesti, nič. Len cíti únavu( coz môže byt aj od slnka). Neviem ako jej pomocst…

janetinka27
19. júl 2023

@ninafigurova a nebola sa niekde kupat v studenej vode? nemohla prechladnut? ak by spinenie neprestavalo alebo sa to v dalsom cykle opakovalo, isla by som sa radsej k dr. poradit, nemusi to byt hned na liecbu, zrejme to bude skor vekom.

ninafigurova
autor
19. júl 2023

@janetinka27 nebola sa kúpať nikde v studenej vode. Kúpať sa kúpala len v 26 stupňovej vode a nie je veľmi náchylná na to že by prechladla. Čiže to skôr nie. No zaujíma na ešte to, sme z východného Slovenska a na 3dni sme boli na zapadne. Je možné, že to môže byt aj prostredím?

lululka22
19. júl 2023

@ninafigurova menštruačný kalendár v aplikácii je blbosť to by musela mať presne 28dnove cikli aby mala na 14den ovu. Môže byť prechladnuta

janetinka27
19. júl 2023

@ninafigurova prostredim skor nie, neviem. aj ked je pravda, ze ked sme boli viacere spoluziacky ako aupair kedysi, tak nam to prostredie nejako vplyvalo aj na MS, mali sme krvacanie ovela slabsie.

ninafigurova
autor
20. júl 2023

@lululka22 tak, posledné dni ju bolelo chrdlo/hlava a bola celkom dosť unavená🤷🏽‍♀️ no teraz sa nesťažuje na nič. A žeby prechladla na močové cesty alebo tak, tak to si nemyslím.

lululka22
20. júl 2023

@ninafigurova ak to pretrváva ráčej navštíviť lekára.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre