Ahoj silnie ten test? Prvý robený včera poobede a druhy dnes ráno je tam veľmi slabý duch ale vidno ho tam prikladám aj foto.
@sim_simonka na tom spodom vidno lepšie.
Toto je este na urovni lovenia duchov... na tom spodnom sa nieco crta.
@anjelicek26 áno to bolo dnes ráno roberene.
@olivia2001 na tom spodnom lepšie vidieť ale skúste počkať ešte cca 2 dní a urobte si test znova alebo choďte ku gyn bude to lepšia istota 🙂
@donutka99 teraz som si robila 20kovy test a tam nič tak neviem už som s toho mimo
@olivia2001 ten na foto je 10-kový?
@belllinka áno
@olivia2001 10-kový je predsa citlivejší, ako 20-kový, čím menšia hodnota, tým skôr ti zachytí tehotenstvo
@belllinka no som zvedavá ani som si nevšimla ze je to 20ky počkám teda nejaké 2dni a uvidíme.
@olivia2001 Veď na ten prvej fotke nemáš ani ducha.
Na druhej vidím, ale tieto testy duchujú skús digitálny,test držím palce.
@alina765 hej viem čítaala som som to už tu že duchuju uvidime no.
@olivia2001 baby robila som si taky istý teraz a vyšiel už trošku viac ružovejši robila som si aj ovu test lebo viem ze keď je tehotenstvo ukáže aj ovu ale nič vyšiel slabo.
@olivia2001 z vlastnej skúsenosti. Na pepino teste som mala omnoho silnejšie čiary než ty w tehu som nebola.ostatne značky testov boli biele jak ľalia :D a ovu test ..... musí byť silno pozitívny ak si tehu, toto nieje pozitívny.kup si iné testy nie pepino lebo tie snáď asi každému ukazu ze je tehotny
@ali999 áno len silnie sa mi zdá 😂
@olivia2001 v každom prípade ti držím palce ❤ tehotná možno si len som ta chcela upozorniť na tieto testy 🙂 aby si nebola zbytočne sklamaná ako ja. Jedna baba tu na mk dokonca dala manželovi ocikat tento test a mal krásne kolajnice 🙄🙄 vyskúšaj mamatest alebo niečo podobné ;) intime sú tiež fajn, mne osobne nikdy neduchovali keď som nebola tehu. Pri oboch deťoch mi spoľahlivo ukázali 🙂
@ali999 muzi s pozitivnym tehotenskym testom maju bud rakovinu prostaty alebo semennikov, vsetko, len nie vtipne je take nieco...
@ali999 áno určite skúsim iné len mam doma tieto ešte tak uvidíme a keď stále tak kúpim iné najlepšie digi počkám ešte pár dní, 🙏
@anjelicek26 co myslite zosilnel od včera?
@anjelicek26 ja som sa predsa s Toho nesmiala neviem odkiaľ si niečo také vydedukovala 🙂 baba písala ze je muž v poriadku tak neviem ci ozaj bol ci nebol. Ale už boli aj testy ktoré boli pozitívne z vody alebo džúsu :D ja len vravím ze pepino konkrétne tento z dvojbalenia je otras a je všetko len nie spoľahlivý
@olivia2001 nezosilnel, ale hcg rastie skokovo a takto skoro velmi vela robi koncentracia mocu...skus inu znacku testu, tieto fakt nie su boh vie ako dobre.
@olivia2001 držím palce 💜
@olivia2001 podla mna silnie... Drzim palce, nech je takbaj nadalej💗
@ailiba ďakujem dal by boh ze sa to konečne podarilo 🙏🙏❤️
@olivia2001 na tej druhej fotke máš ovulacny test a ten skoro vždy ukazuje 2 čiarky...takže tie tehotenské sú negatívne a aj ten ovulacny je negatívny...tehotná asi nie si
@olivia2001 ja som tiez zacinala takymito testami... Urcite tam babo je, a drzim palce, aby nadalej rastlo.
@kukurica77 ja viem aké mam testy viem aj to ze to je ovulacny test mam 2 ročnú dcéru asi tak, 😉
@ailiba hádam to tak bude po toľkom snažení ❤️😔
@olivia2001 to je super... Kolko ste sa snazili?
@ailiba pomalí to bude aj rok.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No ja tam nevidím ani ducha