Silnejú tieto čiarky?

mamazuk
27. jún 2021

Ahojte, obávam sa že to nedopadne dobre. Myslíte že to silnie?

Testy Easy@home (z Amazonu) a dolu je Drmax modrý a zelený je Intime.

CB digital je pozitívny. Ovulácia bola okolo 14-15. Juna. Prvého extra slabého ducha som videla na 9dpo, dnes 13dpo.

Vďaka 🙏

kkovacovak
27. jún 2021

@mamazuk neviem ale podľa mňa testuješ skoro. Ešte by som počkala a nerobila unáhlené závery

lorin29
27. jún 2021

@mamazuk ved ale ovulácia nemusela byť zrovna vtedy.. Mohla byť kľudne aj skor
Tuna je jasné že je to hádam pozitívne nie? 🤷‍♀️

mamazuk
autor
27. jún 2021

Ja viem že je to pozitívne, iba sa bojím že čiarka nesilnie, že to odumrie. Testujem každé ráno.

mikasz
27. jún 2021

HCG rastie obden, vyskusaj o 2dni a uvidis ci je rozdiel s poslednym...

mamazuk
autor
27. jún 2021

@lorin29 ovuláciu si sledujem, takže bola medzi tými dvoma dňami.

mamazuk
autor
27. jún 2021

@mikasz testujem vždy s ranným močom 🤞

lorin29
27. jún 2021

@mamazuk tak v tom prípade skus za 2 dni ci bude silniet keď to máš odledovane😊 a držím palce

petamich
27. jún 2021

HCG stupa kazde 2-3 dni - je teda uplne zbytocne testovat kazdy den alebo aj niekolkokrat za den a hlavne treba testovat testami rovnakej znacky, kedze maju rozdielne mnoszstvo farbiva a sledovat, ci silnie je potom celkom narocne 🤷‍♀️
kazodpadne podla mna silnie a 13DPO je relativne skoro a malokto ma kolajnice a ked ti aj menej citlivy digitalny test vysiel pozitivne vyzera to nadejne 🤞🏻 drzim paste!

mamazuk
autor
27. jún 2021

Ďakujem 🙏 som zbytočne vystresovaná lebo minulý mesiac bola stále slabá čiarka a nakoniec som dostala menzes.

majamat
27. jún 2021

@mamazuk netestuj tak casto. podla mna to silnie, ale zo dna na den to nepoznas.

co sa tyka tvorby HCG, nestupa ob den, nase telo nema kalendar. HCG stupa stale, uz aj za den bude hodnota vyssia, iba nie je dvojnasobna. dvojnasobna bude az na 2 den.

majamat
27. jún 2021

este som chcela napisat, ze hodnota HCG ajked stupa, nie dostatocne na to, aby si to poznala na teste. obzvlast an zaciatku tehu. tie hodnoty su este pomerne nizke. preto ej zbytocne testovat kazdy den.

domka222
27. jún 2021

@mamazuk a presne pre toto by si mala testovať až keď vynechá menzes. Teraz máš stres a náhodou zase dostaneš, tak ešte aj sklamanie

zuzi0911
27. jún 2021

"nesilnie" preto, lebo máš každý test iný. A každý z nich má inú koncentráciu, množstvo farby atď... Treba tesno at rovnakou znakov až to vieš porovnať.

miirka123
27. jún 2021

@mamazuk najprv by som poradila testovat len jednou značkou. A tiež by som poradila pred ms netestovat pokial nemešká lebo stres narobí veľkú neplechu a čiarky ti môžu silnieť a predsa príde ms a odíde to. Je tu veľa písaného že keď takto sa stresovali vôbec sa nedarilo a naopak keď to neriešili zadarilo sa. Ver mi že keď nepríde a budes mat dve silne čiarky budes dojatá viac ako takto sa znepokojovať

mamazuk
autor
27. jún 2021

No už mi mešká tretí deň, predtým som dostala na 10dpo. Došli mi testy jednej značky tak som musela kúpiť rôzne 🤷 tiež radšej testujem iba na rovnakých

marion30
28. jún 2021

@mamazuk na také radšej nemysli,silnie pekne

mamazuk
autor
28. jún 2021

Práve začínam krvácať takže asi ďalšie chemické 😢

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre