Ahojte 🙂 chcela by som sa spýtať ci podla vás dostatočne silneju čiarky. Akú s tým máte skúsenosť. Ďakujem
@jaskolka posledné 3 sú dr.max len prvý kazetový a dva paličkove
Mne sa to zda malo, ale tak testy mozu mat inu citlivost...treba skutocne ako pise kocka vyssie - robit ten isty test a tam potom vidis ako ciarka silnie.
@anjelicek26 Ďakujem 🙂
@kika601211 treba používať rovnaký test a testovať každý 2 d
@kika601211 to si naozaj niektore takto testujete, lepite a robite prehlad? :o ja som si urobila jeden ked mi meskala MS a potom k tyzden druhy...ani mi nenapadlo tolko testov robit.. stane sa aj tak co sa ma stat ...
@kika601211 este by som dodala..nemyslim to zle len ma to celkom prekvapuje takyto pristup..ale ank zeny ti dibre poradili, urcite rob test rovnakej znacky a po par dnoch nie kazdy den 🙂
@lucinka5051 tiez som toto nikdy nepochopila... Ked ide o ovulacne, este chapem. Tam treba sledovat ten progres.
@veronikaszabova jasne podla mna to je zbytocny stres a domyslania si ze je nieco zle...naco ..ale tak kazda nech robi ako vie 🙂
a testy treba robit hlavne nazaciatku z ranneho mocu. je koncenrovanejsi.
@kika601211 zbytočne tým sama seba stresuješ
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Treba ten istý typ testu,keď chceš vidieť, či silneju.
Lebo každý má iné množstvo farbiva.
Skus urobiť nanovo ten prvý fialový. a najlepšie uvidíš, ako zosilneli