Silné pálenie v prsiach - možné tehotenstvo

baby26
28. feb 2019

Mam par dni pred ms,ale snazime sa s manzelom o babatko aj.Dost ma palia prsia je to mozne ze by som bola v tehu?Test si este nechcem robit az ked mi bude meskat ms

beky1813
28. feb 2019

50:50

sevcikovaa
28. feb 2019

@baby26 ja to prezivam teraz a tehulkujem...hrozne ich mam citlive ,bolia a zo zaciatku aj palili ...skus ten test mozno sa zadarilo

baby26
autor
28. feb 2019

Ja som taketo palenie pred ms nikdy nemala,ten test skusim den pred ms

catherinah
28. feb 2019

Kolko mas do MS?

miskamia1
28. feb 2019

Baby26, test deň pred MS nerob, zbytočne vyhodené peniaze. Ja som robila deň pred MS, aj v deň MS, aj deň po ms a test neukázal. Potom som myslela že teda tehotná niesom, až ked MS meškala 3dni, sme kúpili test, a čiarky vyšli tak, že ta druha tam bola, ale tak taký slabý náznak 🙂 je to moje prvé tehotenstvo, v utorok mi doktor potvrdil 6tyzden a čakám dvojičky 🙂
Naozaj deň pred menštruáciou nerob, je to úplne zbytočne pre teba, budeš sklamaná, rob až ked bude meskat 🙂 uvidis, bude to tam, ak ste trafili plodne dni 😊 držím
Palce

lucka12399
28. feb 2019

@miskamia1 ako komu, mne napriklad ukazal test uz 3 dni pred ms jasne dve ciarky 🙂 ale je pravda ze test pred ms by sa nemal robit kvoli biochemickemu tehotenstvu hlavne..

miskamia1
28. feb 2019

@lucka12399 tak áno, ale podľa mna je to zbytočne robiť si pred, potom je väčšie sklamanie.. ved ked už mešká MS, je tam istota a to tesenie že áno mešká to, idem robiť test.
Tak ale ja som tiež skúšala pred MS, a doktorovi ked som to povedala len krútil nado mnou hlavou, že načo tak skoro 😂 v 4tt mi videl len vak, a v 6tt mi našiel dvojičky 🙂
Ale držím ti palce, možno ti to ukáže aj pred MS, ale ja som čítala že najlepšie je robiť ked ti mešká MS

natallys
1. mar 2019

Nepoviem, že sa test nemôže spraviť aj pred ms ale tak lepšie je asi aj tak počkať. No prepáčte mi kočky, vážne veríte tomu, že vám tu dá niektorá priamu odpoveď ÁNO / NIE si tehotná?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre