Mam par dni pred ms,ale snazime sa s manzelom o babatko aj.Dost ma palia prsia je to mozne ze by som bola v tehu?Test si este nechcem robit az ked mi bude meskat ms
@baby26 ja to prezivam teraz a tehulkujem...hrozne ich mam citlive ,bolia a zo zaciatku aj palili ...skus ten test mozno sa zadarilo
Ja som taketo palenie pred ms nikdy nemala,ten test skusim den pred ms
Kolko mas do MS?
Baby26, test deň pred MS nerob, zbytočne vyhodené peniaze. Ja som robila deň pred MS, aj v deň MS, aj deň po ms a test neukázal. Potom som myslela že teda tehotná niesom, až ked MS meškala 3dni, sme kúpili test, a čiarky vyšli tak, že ta druha tam bola, ale tak taký slabý náznak 🙂 je to moje prvé tehotenstvo, v utorok mi doktor potvrdil 6tyzden a čakám dvojičky 🙂
Naozaj deň pred menštruáciou nerob, je to úplne zbytočne pre teba, budeš sklamaná, rob až ked bude meskat 🙂 uvidis, bude to tam, ak ste trafili plodne dni 😊 držím
Palce
@miskamia1 ako komu, mne napriklad ukazal test uz 3 dni pred ms jasne dve ciarky 🙂 ale je pravda ze test pred ms by sa nemal robit kvoli biochemickemu tehotenstvu hlavne..
@lucka12399 tak áno, ale podľa mna je to zbytočne robiť si pred, potom je väčšie sklamanie.. ved ked už mešká MS, je tam istota a to tesenie že áno mešká to, idem robiť test.
Tak ale ja som tiež skúšala pred MS, a doktorovi ked som to povedala len krútil nado mnou hlavou, že načo tak skoro 😂 v 4tt mi videl len vak, a v 6tt mi našiel dvojičky 🙂
Ale držím ti palce, možno ti to ukáže aj pred MS, ale ja som čítala že najlepšie je robiť ked ti mešká MS
Nepoviem, že sa test nemôže spraviť aj pred ms ale tak lepšie je asi aj tak počkať. No prepáčte mi kočky, vážne veríte tomu, že vám tu dá niektorá priamu odpoveď ÁNO / NIE si tehotná?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
50:50