Ahojte. Meskala mi MS tento mesiac asi 4 dni, testy pozitivne ale MS prisla. Bolesti boli silne ale trvali kratko. Zacala som krvacat v nedelu rano dost masivne ale co ma prekvapilo, krvacanie skoncilo vcera okolo tretej poobede. Uplne tomu utlo, ako ked zastavis kohutik. Stalo sa to niektorej uz? je to normalne?
@luciannka83 dookola? za posledne 2 tyzdne som dala 3 prispevky a myslim ze su dost poučne Videla som tu uz prispevok, preck slecna nestravi kukuricu a stale ju nachadza v stolici, alebo seriu pozitovnych testov s otazkou "som tehotna?" takze si laskavo vyprosim takyto ton, chcela som sa spytat niekoho kto s tym ma skusenost. Logicky, k lekarovi som objednanan ale nejde to u nas tak ze si poviem ze idem a nasackujem sa tam, hlavne ked pracujem. Takze si neprosim tvoje blbe rady. Pekny den
@snazilka_bio_mamka ahoj, pred 2 rokmi som bola tehotná, žiaľ mimi prestalo rast v 7.tyzdni a čakali sme,kým sa sama vycistim.....nestalo sa, musela som ísť na čistenie do nemocky....doky mi však vysvetľoval samocistenie tak,že začnem viac krvácať a aj bolesti budem mať a všetko by to nemalo trvať viac ako cca 6 hodín 😟....nechcem ťa strašiť,ale v prvom rade by som už klusala na pohotovosť 😟
@snazilka_bio_mamka myslím, že si prekonala biochemické tehotenstvo. Presne tak ako aj ja v septembri. Testy pozitívne 10 dní meškajúca menštruácia a nakoniec prišla aj tak
@snazilka_bio_mamka no ale ked sa masivne krvaca,ma sa okamzite bezat na pohotovodt a nie ze som objednana a chodim do prace.
Ved niekedy sa jedna doslova o sekundy...
Neviem,aj ked ti tu zeny popisu svoje skusenosti,musis brat do uvahy,ze to je kazda individualna zena.
Kazde telo reaguje inak,co plati pre jednu,vobec nemusi pre druhu.
Ja by som nevydrzala len tak sediet doma a cakat,lto napise na MK...
@osky samozrejme ze necakam na to co tu kto napise.. vcera som volala doktorovi, povedal nech ani nemam chodit az ked prestanem krvacat a horkotazko ma objednal o tyzden na kontrolu. Ale povedal ze je to normalne no mohlo ist o biochemicke a ze to vobec nemam riesit. Mna len zaujimalo preco 1 den silne krvacnie a teraz uz nic. Pre istotu som urobila test ale je neg. Mozno sa mi tk este rozbehne
a preco nejdes k lekarovi? Nech Ti urobi odber krvi na HCG napriklad?
Tak ked mas uz negativny test a krvacala si, neviem aku pomoc ocakavas od nas? Mat menstruaciu dva dni znamena stale, ze si ju mala... kazdy mesiac je iny.
@snazilka_bio_mamka pravdepodobne si potratila...preto to silne krvacanie prvy den
@snazilka_bio_mamka test negat.
To mi je luto😴
@bambulienka25 cakala som ze budem viac krvacat a nie 1 den a potom nic.. preto som aj prekvapena ze takto rychlo
@anjelicek26 ja som sa nepytala ci som tehotna alebo nie ale ci je to ok ze 1 den krvacam a potom to utne.
@snazilka_bio_mamka bola si vtedy tehotná?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@snazilka_bio_mamka ved chod k lekarovi. Dookola pridavas prispevky na ktore su len odpovede formou dohadov. Adekvatnu odpoved ti da len lekar!