Ahojte. Idem si po radu. Uz vyse tyzdna mi meska menzes ale vcera som mala velmy silne spinenie sfarbeny do hneda ale nebol to vytok. Tehotensky test mi vysiel pozitivne aj ked velmi slabo ale mna trapy to spinenie neviete niekto co to moze bit
@lenkalilka mešká ti týždeň a máš slabý tehu test?k tomu spinis..máš aj bolesti..nechcem ťa strašiť ale môže to byť aj mimomaternicove..Coz je čím ďalej tým častejšie..ja som tiež mala slabé testy sponienie a bolo to mmt..
Ahoj, bohužiaľ môže ísť aj o mimomaternicové, ja som mala tiež hnedé špinenie a slabé testy a dvakrát išlo o mimomaternicové tehotenstvo. Choď radšej na pohotovosť, alebo môže ísť aj o hroziaci potrat. Držím palce aby to bolo ok
mala som, a mne lekári povedali že je lepšie tmavo hnedá krv ako čerstvá červená krv. ja som pri 2 tehu mala aj tmavočervený či hnedý výtok, ale aj červenú jasnú krv. Poležala som si v nemocnici asi 2-3 krát ....Dopadlo všetko Ok, dcéra chodí do 5 tr.
Dakujem no uz som dostala menstruaciu ale myslim ze som potratila.Citala som ze ked zena potrati tak je velka bolest chrpta a hnede az ruzove spinenie a tak som to mala. Mne este nikdy nemeskala menstruacia preto viem ze som bola a este ktomu tie teh.testy.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Bez k lekárovi! Ak si mala pozitívny tehotenský test a špiníš môže to byt potrat. Hneď teraz sa oblečenie a chod na pohotovosť.