Silné bolesti a duch na teste

misela22221
Včera o 15:07

Ahojte baby, po polroku mám prvýkrát takéto testy. Mám 30 deň po ms , zatiaľ ms nikde ale prvýkrát mám také hrozné kŕče v podbrušku, že už neviem ako ich prečkať kym prejdú. Prídu v návaloch ako kontrakcie , napríklad vcera aj 5x za deň , 10 minút po sebe a trvajú chvíľku. Ale sú veľmi silne . Dnes v práci som mala ako keby mikrospánok, len som si sadla na stoličke a na sekundu ma ako keby vyplo, nikdy som to nezažila. Nemám nevoľnosti, bolesti pred menštruáciou mávam ale takéto bolesti ake mám posledný týždeň cca som v živote nezažila. Je šanca že môžem konecne čakať vytúžené bábätko alebo sa nemám tešiť skrz tie bolesti ? 😞 ďakujem pekne. Testy robené dnes , chvíľku po sebe lebo som prvému neverila. Máte skúsenosť prosím aj vy s takými bolesťami a boli ste tehotné ?

misela22221
autor
Včera o 15:07
halabala10
Včera o 15:08

@misela22221 podľa mňa je to pozitivne, vyskusaj test o par dni. Tieto príznaky som aj ja mala na začiatku tehotenstva.

zmrzlinka2021
Včera o 15:12

@misela22221 správ si tehotenský test o cca tri dni. Podľa mňa si tehotná

colsami
Včera o 15:18

To nie ke az taky duch... Vyzera to na peknu slabsiu ciarku.

maminatimka
Včera o 15:24

Podla testu si tehu 🙂 veď tu čiarku normalne vidnooo 😍

misela22221
autor
Včera o 15:25

Ďakujem baby. Už len veriť že tá ms nepríde 😔 ste zlate, konečne mám aspoň nádej 🙂 🙏🏻

skatloka
Včera o 17:29

Ahoj, aj ja som mala taketo bolesti a mikrospanky na zaciatku a takuto ciarku na 33. den od poslednej MS. Predvcerom malo moje babo 3 mesiace. Drzim ti palce ❤️ Hlavne sa nestresuj a vela oddychuj ☺️ Otestuj sa znova pozajtra, najlepsie z ranneho mocu.

misela22221
autor
Včera o 17:30

@skatloka potešila si ma veľmi , ďakujem krasne a gratulujem❤️

skatloka
Včera o 17:32

@misela22221 dakujem, bola 4 rokmi vytuzena, konecne sa usmialo stastie aj na nas ☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre