Ahojte, snažíme sa o dieťa mám 3 dni pred menzesom ale už od ovulácie mam strašné bolesti stále mám buď kŕče ,bolesť krížov ktoré mi vystrelovali do chrbta, nenormálne návaly tepla,bolesti ako pred menzesom a posledné dva dni sa pridala aj bolesť hlavy (mňa hlava nikdy nebolieva)a občas pocit ako keby namňa niečo lezie.2 testy som si spravila inej značky a vidím tak fakt že úplne slabého ducha. Tak či má niekto podobnú skúsenosť alebo mi ke niečo iné.. ? Ďakujem vopred za odpovede.
@zmrzlinka2021 dieťa už mám tak si to nepotrebujem nahovárať
Tak ako mozes byt aj chora napriklad 😅
@vanilkovazmrzka no ale to už mám potom niečo vážnejšie keď mi netečie sopeľ ani hrdlo ma nebolí takže vtipné mi to moc nepríde
ja som to takto mala 2 cykli dozadu a netuším čo to ... presne od ovulácie každý deň bolesti ako príchod ms nakoniec mi aj prišla 2 dni skôr.
tak uvidis. zatial sa citis blbo, ale nikto ti nepovie preco. je to bud alebo. ja sa citim blbo posledne dva mesiace a nie som tehotna. prajem ti vysledok taky, aky si zelas.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
To aka je realita zistis, az ked ti bude menzes meskat aspon 3-4 dni.
Dovtedy je to len "vymyslanie si"