Ahojte. Dnes som len 11 dpo a mam takyto test. Nie je moc silny na 11 dpo? je to v poriadku alebo moze ist o dvojky? dakujem
mala som podstatne silnejší ešte o deň skôr ako ty a dvojičky to neboli.
ja som mala slabsi a mam dvojicky, to zalezi kedy sa uhniezdilo vajicko ,niekomu na 8. den niekomu na 10ty a potom je taky rozdiel v ciarke.
@stastna17 rozumiem, dakujem za odpoved 🙂
Mala si odlsedovanu ovulaciu ultrazvukom? Resp.ako vies ze si presne 11 dpo? 🙂 mozes byt aj viac dni po ovu pokial to nebolo odsledovane 🙂 ja mam 28 dnove cylly a uz ovu bola aj na 10dc aj 15.dc. ale gratulujem..nerieš silu ciarky ale tes sa🥰🤣
@miskamicha mam odsledovanu ale nie ultrazvukom.. pravidelne si meriam BT a robim si ovu testy uz dost dlhu dobu takze si trufam povedat ze na 95% sok sinista ze som 11 dpo a sex sme mali 2 dni pred ovu a v den ovulacie takze skorej ani nemohlo dojst jedine mozno o 1 den max.. tesim sa samozrejme len este tomu ani vlastne neverim 🙂🙂🙂
Ja co som robila rozne testy tak na kazdom.druhu bola ina ciarka..a zda sa mi ze na pepino a tych najlacnejsich bola najslabsia. 🙂 tak potichucky gratulujem nech je vsetko v poriadku😊🥰
@miskamicha ďakujem ❤❤❤❤🍀
Ani intenzita ciarky ani vyska hodnoty hcg neurčuje to ci su to dvojcata. To ti povie len ultrazvuk. Hcg z krvi bez ohladu na hodnotu ti ma povedat ci si alebo nie si tehotna. Nie pocet deti.
@gertys ano dakujem, ja zas nechcem vyzerat ako uplny idiot, myslela som intenzitu ciarky vzhĺadomna pocet dni dpo.
Na 11dpo je silna až až. Určite si tehotna. Niektore ženy taku krasnu čiarku nemaju ani keď tyždeň meška. Na 14 dpo tsm budu totalne koľajnice uvidiš 🙂
Buď rada, že máš krásny pozitívny test ❤️.
GRATULUJEM ♥️🥰
Tak ako sa dari? Su to dvojky?😊
@miskamicha nie, potratila som v 14tt bohuzial MA
Takto ma mrzi :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nemyslím, žeby počet detí závisel od sily čiarky.. :D
ale pozitívny je určite 👍