Sex som mala týždeň po menštruácii. Môžem byť tehotná?

katarina464
30. okt 2024

Ahojte.. mam takú otázku. Pred dvoma týždňami, sme mali s priateľom sex, kde sa samozrejme spravil do mňa, to som mala týždeň po menstruacii, čiže cca v tej dobe som mala aj ovulaciu. Dnes je prvý deň čo mi meška menstruacia a tehotenské testy sú stále negatívne.. mam pocit ako by som mala dostať, býva mi zle, zjedla by som aj slona 😂lenže mňa predtým nic neboli, až vždy potom keď dostanem menštruáciu. Môže sa stať, že budem tehotná aj keď tehotenské testy mam negatívne? Mali ste to niektorá podobne?

martul
30. okt 2024

@katarina464 Samozrejme, že je to možné. Sledovala si si ovu? Mohla byť posunutá. Týždeň po MS si mala ovu? Ako vieš?

mell27
30. okt 2024

@katarina464 áno, môže sa to stať,ja som takto otehotnela ...

katarina464
autor
30. okt 2024

@martul práveže som si neni istá, mávam vždy tak cca týždeň až 10 dni po menstruacii.. ale teraz som bola aj dosť chorá, je možné, že sa mi to posunulo..

liv1
30. okt 2024

Deti sa robia s manzelom. Zabite ma 😁

katarina464
autor
30. okt 2024

@mell27 preto mi je to divne, pretože nemavam nikdy pred menštruáciou žiadne príznaky, trochu sa vyhadžem na tvári, a teraz som neni vyhadzana ale všetko ma boli, ako keby som mala dostať, a stále nikde, a tehotenské negatívne

katarina464
autor
30. okt 2024

@liv1 to je samozrejme 😅

hedviga2
30. okt 2024

@katarina464 bože, keby niet mk?!

miminka91
30. okt 2024

@katarina464 z vlastnej skusenosti ti mozem povedat ze mozes 😀 ja som takto krasne cakala cely mesiac kym pride nova ms no a ked neprisla ani po tyzdnovom meskani spravila som si test a pozitivny.

katarina464
autor
30. okt 2024

@hedviga2 ja sa ospravedlňujem, som tu nová, nemám tušenia čo znamenajú tieto skratky.. dokym som tu napísala som všetko možne aj nemožné túto prečítala 😅

mell27
30. okt 2024

@katarina464 ak si mala ovulaciu skôr a otehotnela by si, test by ti mal ukazovať pozitivitu.... Štandardne sú schopné testy zachytiť HCG už 10 dní po ovulácii, aspoň to mi povedal môj gynekológ... Závisí od citlivosti...

kiki68
30. okt 2024

Testy si negat, tak nebudes tehu. Pri meskajucej ms uz musis mat dve ciarky

adeladulova
30. okt 2024

@kiki68 nemusí, ja som mala.na 4ty deň meškania slabu

kiki68
30. okt 2024

@adeladulova ale mala. Nejake HCG uz mat musis po cca 2 tyzdnoch. Len niektore testy maju bud malo farbiva/ citlivosti. Aspon moja skusenost, kupila som tests v bipa, strasne zle ciarky oproti tomu zo SK. Ten mal kolajnice 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre