Ahoj.
Je možné aby jsem otěhotněla, když jsem měla nechráněný sex počas menstruace, s tím že partner ejakuloval mimo mě?
Ak muz neejakuluje dnu samozrejme otehotnenie nie je možné
je to možné ale 🙂 už som sa stretla s takými prípadmi, kedy si boli 100% istí, že sa to stalo práve vtedy
@petamich
99% určite nenastane tehotenstvo keď ejakuloval mimo, iné by bolo keby sex cez menštruáciu a urobí sa partner priamo do ženy, tak som otehotnela napr.ja.
@panelacikova teraz nenarazam konkretne na teba a ze poznas niekoho komu sa to stalo - cize vobec nechcem rozporovat, ze to tak nemoze byt ale ja tymto storkam "kamoska pozna kamosku" vo vacsine pripadov proste neverim (moj osobny nazor) - ak niekto menstruuje a tvrdi navyse, ze partner sa spravil mimo posvy, tak hovorime o pravdepodobnosti 1:velmi vysoke cislo - vacsinou to tak nakoniec uplne nebolo a mozno vlastne to aj kusok bolo do posvy atd. uz aj ak by ejakuloval do posvy, stale je tam velmi nizka pravdepodobnost, ale okej uz nie nemozna, ze prave vtedy niekde prebehla ovulacia a ze vajicko sa v nizkej sliznici uchyti ale dobre...
proste za mna su to vo vacsine pripadov story ako napr. - nie skutocne som brala antikoncepciu poctivo ani jednu tabletku som nevynechala - a zrazu bum no vlastne som tyzdne hnackovala a na dve tabletky som zabudla alebo ved on ani dnu nebol ale zrazu vlastne zo mna vyteka ejakulat
nevravim, ze tieto nazvime ich "nestandardne" otehotnenia su nemozne ale vo vacsine pripadov je to skratka trochu inak a nechcem byt ironicka ale na modrom koniku isto najdes jednu zenu co tvrdi, ze otehotnela alebo pozna "kamosku", ktora otehotnela a teda nevie s kym, lebo sa kupala na verejnej plavarni 🤷♀️
@petamich jasné, je to ojedinelá vec, súhlasím. osobne u mňa v rodine jeden prípad a o jednom mi hovoril priamo lekár v reprodukčnom centre pred cca 12 rokmi, že mal aj takýto prípad 🙂
jaj, no až teraz som si všimla, že to šlo akože "mimo". to som prehliadla. tak jasné, to je blbosť 😀 😀
@petamich v mém případu partner opravdu neejakulovat do mě. Vytáhl dřív, a ještě nějakou chvilku mu trvalo než se urobil mimo rukou.
autorka: tak v tom pripade moj osobny nazor je, ze je tam velmi mala pravdepodobnost, kazdopadne ak si chces byt ista - tak pripadne tabletka po je cesta, je to sice riadna naloz hormonov ale teda...
@petamich už sem ji jednou měla, a vůbec mi po ni nebylo dobře. Myslím že můžu doufat že to bude ok. Jelikož většinou mám ovulaci až zhruba týden a něco po konci Ms.
To čo je za stupidnu otázku,to ako keby si sa pýtala keď som mu fajčila ,som to zhltla,je možné že som otehotnela??🤦🙈
@christinka1 😂😂😂😂
Môžem otehotnieť keď som mala sex cez 3.4.5.deň menštruácie ?(mávam 5 dní, lenže potom som už moc nekrvacala...a na siedmy deň som trochu začala)neviem na 100% či sa do mňa partner urobil alebo nie...
ďakujem za odpoveď...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nie, pravdepodobnost bliziaca sa k 0