Sex cez plodné dni a možné tehotenstvo

jaja875
20. apr 2021

Ahojte, s manželom sa snazime o bábätko a nikdy sme to nerobili cez plodne dní. Chcela by som sa spýtať na váš názor nakoľko sa nám teraz podarilo cez plodne dní moze sa stať že už otehotniem? Ďakujem 🙂 Máte s tým niektora skúsenosť? Kedy si môžem spraviť test?

denden77
20. apr 2021

moze, aj nemusi 😊 ked ti bude meskat MS 😉

ivver
20. apr 2021

@jaja875 môžeš nemusíš, aplikácia nie je tvoje telo.. Je to automaticky vypočítané v APP, ukazuje ti že ovuláciu máš mať 18. Ale mohla si ju mat skôr, alebo neskor.. Ale možno aj vtedy

ivula0807
20. apr 2021

No ak ti aplikacia v telefone ukazuje, ze mas plodne dni, este to neznamena, ze ich aj naozaj mas 🙂 stale je to LEN nejaka naprogramovana aplikacia, ktora pocita ovulaciu nejakym priemerom, ale tak mozes ju mat realne skor alebo aj neskor.
Druha vec je, ze ani sex pocas plodnych dni neznamena, ze otehotnies, mozes alebo aj nemusis 🙂
Urob si tehotensky test ked ti bude meskat menstruacia.
Drzim palce 🙂

ruzasipova
20. apr 2021

@jaja875 Ja mam napriklad uplne inak plodne dni, ako predvolene vypisuje aplikacia. Kamaratka otehotnela v 1. den menzesu.

petrao2
20. apr 2021

@jaja875 my sme sa smazili skoro 2 roky
Podarilo sa posledny den menzesu
Tie appky su len orientacne

sunshine_18
20. apr 2021

Nie pri každej ovulácii sa žene podarí otehotniet je to skôr výnimka že to vyjde na prvý šup a plus aplikácia nemusí sedieť s tvojim cyklom takže je to také 50/50

sense
20. apr 2021

Aj keby sa trafite do ovulácie stále je to 50/50... Inak túto aplikáciu ber orientačné.... Ja mam podľa výtoku aj ovu testov vždy ovuláciu skôr ako ukazuje appka keďže nie vždy to musí byť 14 DC

nevenka
20. apr 2021

@jaja875 my sme napriklad mali jeden mesiac sex presne na ovulaciu podla merania BT a nic. A na dalsi mesiac 12-ty den a ovulacia prisla na 14-ty den a uz ma 4 mesiace 🙂. Takze treba sa snazim kazdy druhy den cca a malo by to vyjst, ak nebude nejaky problem. Prve sa nam podarilo bez sledovania plodnych dni do pol roka, druhe po roku od porodu, tiez sme to nesilili. A tretie takto ako som opisala.

petamich
20. apr 2021

aplikacia ako pisu baby, je orientacna a pracuje s "perfektnym cyklom" = ovulacia v strede atd. kedze podla toho co tam mas zaznacene ste zrejme mali jeden pokus a v dni pred-pocitane appkou moze to vyjst a nemusi, mozes sa tym do buducna orientacne riadit (ak to tentokrat nevyslo) ale asi by som sa snazila castejsie aspon kazdy druhy den a povedzme plus minus 5 dni okolo toho datumu co ti pocita appka ako ovulaciu

a test potom asi najlepsie robit, ked meska MS, to uz viac menej vacsine zien ukaze

drzim paste 🙂

domka222
20. apr 2021

Túto aplikáciu som mala len kvôli zaznačeniu menzesu. Inak by som sa podľa nej vôbec neriadila

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre