Ahojte zienky, viem, ze je tu milion tychto tem a konverzacii, ale potrebujem adresnu podporu😀 ked som mala ovulku 11. alebo 12.2., a posledny sex bol 10.2., tak myslite, ze je este skoro na test? My totiz velmi tuzime aby to vyslo a ja som taka premotivovana, ze s vedomim, ze asi je skoro testovat, tak som urobila dnes test a teraz som sklamana, ze ani tuk - biela belsia ako sneh.. ms ma pritom prist az 25.2. Neznasam cakanie, by som chcela hned vediet na com som.. mam pocit ze tie dni maju 100 hodin teraz🙈
skoro ... ešte počkaj aspoň týždeň
No ak si ešte len 6-7 dpo tak ti to test neukáže 😊 niekto má už 9 dpo ducha, niekto až 11 tak ostáva len čakať
nech sa testuje najskor 25.2.
Ja som si musela urobiť test už v pondelok, aj keď ms mala prísť až v piatok, pretože som bola strašne chorá a dostala som antibiotiká. Na nich však bolo, že ich nesmú tehotné. Test bol sneho biely, aj tak som si ich nedala. Keď v piatok nedorazili urobila som si ďalší a 2 koľajnice.😊 Držím palce.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Príliš skoro testovať.