Schudla som, nechutí mi jesť a test negatívny. Som v tom?

2109siska
18. máj 2012

Ahojte babule...mam takyto dotaz...s priatelom chceme mat hrozne babenko..sice mi ma prist mrcha az za tyzden ale ja uz treti tyzden akosi niesom vo svojej kozi..schudla som tri kila,nechuti mi jest,byva mi raz teplo raz zima, bolieva ma hlava niekedy aj krce v brusku na zvracanie( sice som este nevracala) ale akosi sa citim stale divne tak inak ako zvycajne a taha sa to so mnou uz taky druhy az treti tyzden..tak som nemala trpezlivost cakat az na buduci tyzden ci pride mrcha alebo nie a skusila som si spravit test..a vysiel negativne 😔 ☹ tak sa pytam su to len moje do hlavy natlacene tehotenske priznaky alebo je tu moznost ze test myli? 😒

veve10
18. máj 2012

@2109siska rozmyslam, kolkokrat som uz videla takuto otazku. Ja to proste nechapem...toto su otazky ako z Bravo girl. 🙄 Co ti maju na to baby odpisat?
Ano, test sa moze mylit, najma ked si ho robis priskoro.
Nie, tvoje priznaky nemusia hned znamenat, ze si tehotna, mozno na teba len lezie crevna chripka.
Proste si bud pockaj na menzes, alebo ked uz si strasne netrpezliva, zabehni za gyndou, nech ti zoberie krv a mas to iste (ak ta aj ta nahodou nezrusi, ze mas este chvilku pockat).

miminkacik
18. máj 2012

Neviem, čo chceš počuť, ženy na MK nie sú veštice. Ale áno, je možné, že test sa mýli, môže ukazovať // resp.ducha aj keď tehotná nie si a tiež môže ukazovať / keď tehotná si, ale máš ešte nízke HCG. A nemýliš si tie "príznaky" s niečím iným? Nie si napríklad chorá...?
Zaujímavé, že takmer úplne rovnaká otázka, sa tu objavila naraz s touto 🙄 https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/mozem-byt-v-tom/

macamac
18. máj 2012

@miminkacik práve som to šla napísať-a myslím,že je to tá istá osoba 🤐
akože-ja neviem,ako si môže niekto myslieť,že spoza monitoru tu niekto určí tehotenstvo 😝

podľa mňa to píšu mladé neskúsené žaby

miminkacik
18. máj 2012

@veve10 tiež mi napadlo Bravo Girl 😀 😀

stardust
18. máj 2012

@miminkacik co tam uz nebyva rubrika Laska, sex a neznosti? Za mojich cias sme sa tam vzdelavali vsetci.

vavrenka
18. máj 2012

@2109siska je to velmi jednoduche. tehotenstvo zacina (a stym aj mozne tehu priznaky), ked sa oplodnene vajciko zhniezdi do sliznice maternice - toto je otehotnenie a az vtedy sa zacne zdvihat haldina hcg v krvi a kocke moze byvat zle.
vajicko sa oplodni v case ovulacie a tei najpomalsie pridu do maternice za 10dni po ovulacie, najrychlejsie cca 3-4 dni.
takze ak si mala ovulaciu bezne, t.j. cca +-14-15 dni pred ocakavanou MS, tak ak si tehu, tak najskor ti mohlo byt zle ("pri rychlom vajicku") 10-11 dni pred MS, cize urcite nie 2 az 3tyzden pred MS..

macamac
18. máj 2012

@stardust 😀 😀 😉
ale v tej dobe to bolo len také "vlažné čítanie" 😀 moc sme sa nedozvedeli 😀
dnes je doba už inde a preto sa čudujem,že čo to za otázky 😕

macamac
18. máj 2012

@miminkacik mne sa páčia tie intímnosti-tiež som to čítala,ten prvý link,že "väčšinou sa spravíme naraz" 😅 😀

no ale uznajme,že-ako píšu odborníci- pri orgazme ženy je väčšia pravdepodobnosť otehu,tak to asi preto tam píše,aby sme boli "plne v obraze" 😉

macamac
18. máj 2012

@miminkacik a sleduj tie dátumy-v jeden týždeň. divné no. všetky 3 linky,čo si poslala

happy8051
18. máj 2012

pri citani uvodneho prispevku mi prislo na um: Milé Bravíčko, nemam ziadne tehotenske priznaky okrem tych ktore som si namyslela, menzes mi nemeska, test negativny. Som tehotna? Siska(14) 😀 😀 😀

macamac
18. máj 2012

@happy8051 😀
by som doplnila"... okrem tých, o ktorých som čítala /a už aj písala/ na nete"... 😀 😉

happy8051
18. máj 2012

@macamac ja nechapem, co z toho maju tie dievcata.... pride mi uplne nepravdepodobne, aby dospela zena nevedela zakladne veci a musela sa takymto stylom pytat na fore.... ach jo....

macamac
18. máj 2012

@happy8051 tiež nechápem. fakt. takto sa pýtať, či som tehu.
a to máme ako vedieť?
a tých otázok je tu už posledné dni xy. to asi preto,že sa oteplilo 😀 a násťroční už môžu sexovať aj vonku-tak je toho viac 😀 🤐

katka1981
18. máj 2012

Uz by mi chybalo keby tu kazdy den nepribudla takato otazka 🙂

ikke
18. máj 2012

dnes je to uz tretia, co sa ani len nevie spytat, ci moze byt TEHOTNA... 🙄
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/mozem-byt-v-tom/
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-v-tom-5/
zas nastali nejake prazdniny? 😕

lili_mia
18. máj 2012

@2109siska prečo nejdeš na odber krvi? a kľudne môžeš byť tehotná a mať ms do 4tého mesiaca tehu .. ja som v posledné týždne pribrala, aj mi narástlo brucho .. hmm som tehu? nieeeeee iba pažravá a nafúklo ma .. mimochodom, vo vzduchu lieta niečo divné, narástol počet hnačkujúcich detí v mojom okolí, chrípka tak isto

cristi
18. máj 2012

@2109siska a preco si myslis ,ze si hned tehotna? tvoje priznaky mi skor napovedaju na problem v inej medicinskej oblasti...nie vsetko ,co sa podoba na tehotenske priznaky su aj naozaj nimi.Ak to trva 2 az 3tyzdne je nacase navstivit aj praktickeho lekara...a je pravda,ze psychika je velky sibal,hlavne, ak velmi tuzime po dietati...sama som tym prechadzala roky...

1ivanka1
18. máj 2012

no tak ja by som ešte pár dní počkala, potom by som si znovu urobila test, ak by vyšiel negatívny, tak by som zase čakala pár dní, a potom by som si zase urobila test, ak by bol zase negatívny a ja by som mala pocit, že už musím byť aspoň v 3 mesiaci tehu, tak by som sa išla spýtať sem na fórum, že čo si o tom myslia ostatné ženy... 🙂 🙂 🙂

miminkacik
18. máj 2012

@macamac ktovie či je to stále nejaká iná alebo tá istá.. Ale už som tu odpovedala na viaceré takéto otázky, napríklad jednej, ktorej keď som nick dala do prehľadávača, tak mi to vyhodilo tri témy ktoré založila v rozpätí asi pol roka, kde furt vypísala svoje príznaky a pýtala sa, či je tehotná 😀 Aspoň sa nenudím no 😀

macamac
18. máj 2012

@miminkacik 😀 😀 😉
no veď-tak to niekto zakladá,aby sme sa nenudili 😀 😀 😉

miminkacik
18. máj 2012

@macamac aj toto je dobré - pred 1,5 mesiacom som si robila test a bol negatívny, doteraz stále nemám menzes - môžem byť tehotná? 😀 https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/2-mesiace-mi-meska-menzes-som-tehotna-2/
alebo: ako zistím, že som tehotná?!? https://www.modrykonik.sk/forum/tema/ako-zistim...
alebo: bolia ma zuaby, som tehotná? 😀 https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/bolia-ma-zuby-hlava-a-som-ospala-som-tehotna/
toto je tuším tá, čo založila niekolko tém 😀 https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/casto-mocim-som-tehotna-alebo-co-to-znamena/

miminkacik
18. máj 2012

@macamac koment vyššie, omylom som odpovedala sebe, mám sa velmi rada 😀

macamac
18. máj 2012

@miminkacik 😀
návaly tepla-no bývajú aj v prechode, nie?alebo-žeby teplota?
bolesť zubov? nuž treba ich umývať a chodiť na preventívky 😀

inak-tieto otázky sú typické pre 14-15 ročné baby, ktoré ešte o cykle a tehu nič nevedia, začali so sexom a hneď ráno po styku majú zaručene príznaky 😝
a psychika im navodí všetky, o ktorých sa dočítali na nete 😝
lebo dospelá vyzretá žena toto fakt nebude riešiť tu. a ani na 100% veriť testu.
ale pôjde na gyndu.

lenže tieto babule podľa mňa ešte na gyndu nechodia,tak preto chodia sem

macamac
18. máj 2012

@miminkacik inak-ten posledný link-no nemá chybu 😀
vysadí antiku,potom o týždeň spí s kým? s bývalým, či novým?
akože toto nechápem.
fakt vykazuje správanie 15 ročnej baby 😝

miminkacik
18. máj 2012

@macamac velmi im lichotíš, podla mňa sú staršie 😉 minimálne táto posledná má podla nicku 18.. A našla som tu otázky na túto tému aj od známejších užívateliek, ale v rámci mieru v MK rodine som ich sem nepridávala 😀
no nič, na dnes mi stačilo zábavy 😅 Počkám si týždeň na ďalšie otázky 😀

macamac
18. máj 2012

@miminkacik tak do nicku si aj ja viem naťukať 18 😀 a úplne ľahko: 36:2 😀 😀

a inak-práve vyšla nová otázka s detailami-na tému- môžem byť tehu? 😕 😀 😀

ešte je čerstvá-kukni 😀 😉

miminkacik
18. máj 2012

@macamac práve som ti išla napísať, že aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa máme tu novučičkú otázočku 😀 😀 mňa picne 🤐 😀 😀

petkave
18. máj 2012

Ale najlepšie je, že tehotná sa cíti v podstate už od poslednej MS... Lebo 3 týždne tehu príznaky a do mrchy jej ostáva týždeň... 😝

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre