Ahojte
Priateľovi ušlo pri prerušovanom styku. Dnes mám ovuláciu a styk bol pred 4 dňami. Je šanca, že ostanem tehotná?
Presne som isla napisat to iste. Sanca tam je.
Áno. Spermie prežijú niekoľko dní
Je a dosť veľká, práve som v piatom mesiaci 😁😉
My sme takto fungovali bez otehotnenia. A to chytim na prvy krat. Ako aj teraz. Velmi zavisi od sikovnosti partnera. Napr. predosly vylucoval pocas styku aj "kvapocky lasky", to by som sa ani nespolahla. Sucasny nie, a fungovalo to bez problemov roky. Dokonca pred MS sme isli aj naplno. Len teraz som mu nestihla povedat, ze som este cca v strede cyklu a bum je to tam 🙂. Nevadi, tešíme sa
@jankasamulko No tu nejde o prerušovanú súlož, fungujeme tak dlho🙂 Ale prvý krát mu niečo ušlo - aj sám povedal, že cítil.
No tak uvidíme o 2 týždne😁
4 dni podla mna nepreziju. pocula som o dvoch.
@snazilka_bio_mamka u nas 4 dni neprezili nikdy a to ideme casto aj naplno. 3 uz by som sa bala, z 2 dni pred ovu mame jedno dieta. Ale pri prerusovanom sa ja nebojim, u nas to funguje.
Ja som si síce ovuláciu nekontrolovala ,a nikdy ani nešiel naplo..neviem ,kedy mu ušlo,ani on nie a už ma 9 mesiacov 🤣
Baby prerušovaného sa nebojím ani ja ale tento krat sa spravil dnu
@fial22 ja v 7mom :D
Takto som sa "zadarila" ja 😁
Ako si dopadla?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vždy je šanca