dobrý deň. mala som sex s kamaratom pred 35 dňami. týždeň po sexe som dostala kramy načas.no a teraz mavam sex s priatelom a dnes to je 4 deň čo mi meškaju kramy. skušala som červene víno, horúci kupel a kramy nikde. Bolesti v bruchu ako keby som ich mala dostať a strašne divny pocit ako keby som bola v tom lebo necitim sa najlepšie taka som zoslabena a strašne vystresovana z toho všetkeho. Ak som tehotna mohla by som byť aj s tym predošlym chalanom? alebo iba s terajšim. Ďakujem za odpoveď.
Blahoželám terajšiemu priateľovi, že si našiel takú vernú priateľku ako si ty 😀 😀 😀
Pane Bože ... Toto je snáď žart zasa. Sopliaci sa už koncom prázdnin asi riadne nudia. Menej rozťahuj nohy a nebudes musieť riešiť takéto otázky 😉 toť moja rada 👍
Panbože, to čo je? 😲 ; Sexovať a ani nepoznať základné termíny biológie... no nič, odsudzovaˇˇt ťa nejdem, iste si veľmi mladá, na všetko prídeš sama, a ak si tehotná, určite sa vešľmi skoro naučíš základy ľduského rozmnožovania.
:D :( to bol vtedy omyl života a preto už odvtedy radšej ani nepijem. ale ja stale dufam len vto že niesom tehotna nejak sa nato ešte necitim ale padol mi kameň zo srdca že to može byť len s terajšim
18
Omyl života? Takým situáciám treba predchádzať a nie sa napiť a potom to hádzať na omyl života a chlast. Je to jednoduché. Vypýtaj od mami peniaze na zmrzlinu a utekaj test kúpiť.
mne išlo hlavne o to že s ktorym. pretože mojho terajšieho milujem a s nim by som to babo chcela
To je ok len je otázne či by ho chcel aj on a či sa oň dokážeš postarať
to už je druha vec. neplanovali sme si ešte mať potomka ale ak to tak bude ja sa budem vedieť postarať a on by ho chcel horšie to je po finančnej stranke
@insomnia9 Chápem, každý robíme chyby, aj ja by som si za niektoré kiksy, ktoré som urobila, keď som bola v tvojom veku najradšej nafackovala, a aj keď som tiež bola veľmi divoká v tom období, dávala som si dobrý pozor na to, či sexujem s ochranou alebo nie. Máš len jednu možnosť - urobiť si test a o svojom pošmyknutí pred priateľom mlčať a zatĺkať...
Slovo ANTIKONCEPCIA ti nič nehovorí?
A ak nie ste schopný ani kondóm použiť tak nesexujte.
kondom použivame stale
Niekto si tu z vas robi prdel, a vy sa hned nestihate ani nacudovat, ze aky blby prispevok. Vyborna prilezitost na vylievanie mudrosti...
normalne som sa spytala a kondom je vždy ale nie vždy si ho priateľ da hned ako vojde do mna a nie každa ochrana je 100%
ale ved este ani netusis ci si tehotna. meskat moze z roznych pricin. urob si test a uvidis. ak budes lekar ti podla sona povie ako velke je diatatko a podla toho uz aj ty budes vediet koho je. pokial teda si spala s tym "kamaratom" len raz a v tom istom obdobi si nespala aj s partnerom :P
@insomnia9 ako sa hovori, za omyly v zivote sa tvrdo plati. Myslim, ze ak by si bola tehotna - tak skor v terajsim priatelom. Ale povedzme tak: nic nie je iste, lekar Ti povie podla vyvoja plodu. Na druhej strane je to asi jedno: lebo tazko tvrdit, ze terazsieho priatela milujes, ked si s nim jeden mesiac, je to naozaj predcasne.
Ja by som sa este uvazovala, ze meskat moze i z inych pricin. Jeden mesiac jeden, druhy mesiac druhy. Povedze, ze i ti parneri asi nemaju problem menit partnerky dost casto. Neodcudzujem, je to tvoj zivot, tvoje zdravie - ale este i nejaka potvora moze byt problem.
tebe je 🙂 mas sex behom par dni s dvoma muzmi, no sranda 🙂 aspon mozes porovnat, len treba mysliet aj na to, ze je tam riziko tehotnstav a ked nahodou nebudes, tak nezabudni na rôzne pohlavne choroby 😉 to by tvojho milujuceho partnera nepotesilo 😎 😉
@mihula tak toto si zabila 😂 som zvedavá ako sa chce dieťa postarať o svoje dieťa, keď nie financiami. Vzduch jej asi papať nebude 🙈🙉🙊
DETI CO PLADIA DETI A ESTE NEMAJU ANI NATO PENIAZE. dieta sa nenaje zo vzduchu a hracky same tiez nepadnu z neba. ked dieta tak mu dat aspon normalny domov.
a nie je to jedno? kamarat ako kamarat 😀 😀 😀 😀
@snubenci08 myslím , že @mihula to myslela ironicky 🙂 aspon v to verím .
@nikawero12 like,like,like 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
S terajším