S ktorým som otehotnela?

katrinq
14. nov 2019

Ahoj ,mám muža ale aj priateľa ... Som tehotná 8tt+4 , s manželom som spala iba raz v septemri 13 možno aj skôr ,a 15 som mala menzes .S priateľom som mala styk počas menzesu a aj po menzese. Prosím neviete to niektorá vypočitať? Alebo po radiť. Možem byť tehotná s priateľom? Som už zufalá.

dskjhfdlkdjhl
14. nov 2019

@katrinq Co nevies vypocitat? Nemas doma kalendar? Ved si to spocitaj v kalendari, ked inak nevies.

katrinq
autor
14. nov 2019

@dskjhfdlkdjhl No ,neviem ako sa to počitá.Každá my pisalá ,že počitá inak .

diaalex
14. nov 2019

@katrinq vypočítaj si, že k oplodneniu došlo približne pred 6tt+4 a zistíš ktorý by to mohol byt ... ale kľudne mozes byt od manžela, kedze s ním si bola najprv, ms ti to neovplyvnilo a az nasledujúci ti meškal

dskjhfdlkdjhl
14. nov 2019

@katrinq https://www.maminkam.cz/tehotenska-kalkulacka
Tak ked nevies pocitat, tak pre takych je takato kalkulacka.

dskjhfdlkdjhl
14. nov 2019

@katrinq v kazdom pripade, nikto Ti nevypocita s kym to mas, na to treba testy. Ale pravdepodobnejsi je priatel.

katrinq
autor
14. nov 2019

@dskjhfdlkdjhl Testy sa spravia, lenže do vtedy to nevidržím .Budem na pochybách

10zabka
14. nov 2019

@katrinq ale vydržíš. Hlavne by si mala porozmýšľať nad tým, či chceš manžela alebo priateľa. Oboch navždy asi mať nebudeš.

oli18
14. nov 2019

Dnes si sa zaregistrovala a v profile uz mas uvedene dni do porodu. Tak naco vlastne ta diskusia?

10zabka
14. nov 2019

@oli18 a 3 príspevky v diskusiách 😉

veronika3184
14. nov 2019

Dieta bude priatelovo. Je malo pravdepodobne otehotniet dva dni pred menzesom, ked si mala styk s manzelom, ano, su vynimky, ale je ich malo. A je nepravdepodobne, ze prave ty si ta vynimka. Plus keby si otehotnela s manzelom skor, uz by by menzes nedorazil toho 15steho. A ano, su vynimky, ze aj ked je tehotna, menzes este dostala, ale pochybujem ze prave ty budes vynimka. Co si si navarila, to si budes musiet zjest.

osky
15. nov 2019

Ja hlavne nerozumiem-s priatelom.spavas bez ochrany,naostro...a teraz mas paniku...
Chuda to dieta.sory

katrinq
autor
15. nov 2019

@oli18 Nemohla som sa zaregistrovat bez toho! A na čo tato diskusia ?! Potrebujem radu!

katrinq
autor
15. nov 2019

@osky Akože ake chúda dieťa ?! Stálo sa to čo stalo ! Ja a priatel nezmeníme nič !
Chceli sme dieťa ... tak preto bez ochrany ! A áno mám paniku , kedže moj muž somnov spal raz .

osky
15. nov 2019

@katrinq no chuda v tom zmysle ze mas dvoch chlapov....budete si ho medzi sebou pohadzovat ako hracku...asi.
Dieta potrebuje domov,zazemie.a nie zit v trojke....
Chcela di dieta s priatelom?
Na co ti je teda manzel?
Nechapem akosi..ale tak je to tvoj zivot...

ruzasipova
15. nov 2019

@katrinq ty mas manzela, ale chcela si dieta s priatelom?!

katrinq
autor
15. nov 2019

@osky Žijem s manželom,no neklape nám to . Manžel pije každý deň . Preto mám priatela

dskjhfdlkdjhl
15. nov 2019

@katrinq ked si chcela dieta s priatelom, tak preco si spala s manzelom? Preto, lebo vam to neklape? Ak neklape a mas niekoho s kym klape, tak sa rozved a bud fer-voci muzovi, priatelovi, voci tomu dietatu a najma voci sebe.

janicqa284
15. nov 2019

@katrinq Kto v Krajnej Poľane taký pijak? Poznám tam veľa ľudí. 😉

era777
15. nov 2019

@katrinq ale vies, ze dieta aj, ked je priatelovo bude oficialne manzelovo 😉

osky
15. nov 2019

@katrinq
To mi je luto....
Ale asi by bolo byvalo rozumnejsie najprv poriesit zle manzelstvo a potom planovat deti..
No...drzim palce nech to vsetko dopadne dobre.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre