Ryska na teste

janka_01
5. nov 2022

Ahoj, potrebujem poradiť. Vždy keď si urobím test tak na živo tam ani nič nevidím ale akonáhle urobím fotku tak stále niečo vidím. Keď upravím fotku tak tu čiarku vidno je. Mám to považovať za negatívny test? Dnes mám 17 dní od styku

janka_01
autor
5. nov 2022
beata_k
5. nov 2022

@janka_01 Tak neupravuj fotky a ani nerozoberaj test. Ak budes tehotna, tak tam bude ciarka.

A nie je tam ciarka akokolvek sa pozeram.

veronikaszabova
5. nov 2022

@janka_01 neg.test

jaskolka
5. nov 2022

Keď musíš upravovať x krát test, tak je absolútne negatívny a nijaký význam by som mu nedávala. Proste ak je pozitívny tak tu druhu čiarku vidíš aj bez úprav a toto, čo robíš, je úplne nezmyselne samostresovanie
A tento test je negatívny

janka_01
autor
5. nov 2022

Tak mi naozaj už asi prepína. Je mi asi jasné, že keď upravím test tak môže vybehnúť aj kanálik, čiže to čo vidím môže byť kľudne kanálik.

beata_k
5. nov 2022

V prvom rade musis presne vediet kedy mas ovulaciu. 17 dni od styku je uplne bezpredmetna informacia.

veronikaszabova
5. nov 2022

@janka_01 ked tam bude ciarka, uvidis ju aj bez filtrov, uprav.. drzim palce

januska12323
5. nov 2022

Neviem kde tam na fotke vidíš kanálik, negatívnejší test som ešte nevidela.

janka_01
autor
5. nov 2022

@januska12323 ani sama neviem, pýtala som sa na CZ koníkovi a niekto aj na tomto teste videl ducha.

januska12323
5. nov 2022

@janka_01 pozri, ja viem, že čakať na potvrdenie je ako za trest ale hľadanie duchov ti nepomôže. Zamestnaj sa niečím iným a ak nepríde ms tak sa o pár dní otestuj znova. Keď budeš tehotná uvidíš tie čiarky voľným okom. Držím palce.

janka_01
autor
5. nov 2022

@beata_k netuším, keďže niekedy nemám aj mesiac menštruáciu. Styk bol 19.10. a ak by ovulácia prebehla o 5 dní neskôr (spermie by prežili) tak by s dnes bola asi 12-13 dpo. Ukázal by teda test niečo?

esmeronka
5. nov 2022

@janka_01 skus otestovat o 3 dni tento je negatívny a aby apsrmie prežili 5 dní v tele ženy musia mat extra super šupa priatelske prostredie v tele ženy max vydržia 3 dni

veronikaszabova
5. nov 2022

@esmeronka ja som aktualne tehotna zo sexu 7 dni pred ovulaciou (potvrdena gynekologom).

esmeronka
5. nov 2022

@veronikaszabova každa ma v sebe ine prostredie...niektorej sa nepodari otehotniet prirodzene lebo jej telo spermie rychlo zabije a niektorej sa pošťasti ako vam

beata_k
5. nov 2022

@janka_01 Nemas aj mesiac menzes? Ved standardne ma cyklus +- 28 dni. Bez toho aby si presne vedela kedy je ovulacia, tak budes len triafat. Kup si najprv ovulacne testy a nie tehotenske.

janka_01
autor
5. nov 2022

@beata_k áno niekedy sa stane, že ms nepríde. Uvidím ako to bude tento mesiac. Cyklus mám väčšinou 30-35 dňoý. Každopádne uvidím ako na tom budem, ms by mala prísť o 4 dni asi. Teda ak rátam 35 dňový cyklus.

beata_k
5. nov 2022

@janka_01 Mas v tom velke rozdiely. Je rozdiel 30 dni a je rozdiel 35 dni. Bez toho aby si vedela kedy ti zacina ovulacia to pojde len velmi tazko. Tak hadam si sa trafila. Drzim prst 🍀

janka_01
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka_01
autor
7. nov 2022

@veronikaszabova
@beata_k toto je asi iba kanálik že? Akonáhle test vyschol tak sa to stratilo a ostal negatívny

mariska1989
7. nov 2022

@janka_01 kanálik

veronikaszabova
7. nov 2022

@janka_01 negativny test

beata_k
7. nov 2022

Negativny a podla mna aj premoceny

lucinka5051
7. nov 2022

@janka_01 ja neviem preco si toto zeny robite 🙈 v zivote by som si fotku neupravovala...ked je test pozitivny tak vidis jasne volnym okom...a testovat treba az ked meska MS 😑 zbytocne sklamania

janka_01
autor
7. nov 2022

@lucinka5051 asi mi ostáva len čakať. Na testoch stále vidím kanáliky ale nikdy nesilnejú tak vôbec neviem či to mám brať do úvahy alebo nie

janka_01
autor
18. nov 2022

Tak menštruácia bola ale krátka a slabšia. Test robený po skončení krvacania a asi negat. Od styku prešli 3 týždne a teda aj od možnej ovulácie keďže iný styk už nebol keďže priateľ je v zahraničí. Asi nič teda že?

veronikaszabova
18. nov 2022

@janka_01 negativny

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre