Ružový výtok s krvou, bolesť krížov a negatívny test

lily411
30. apr 2020

Ahojte prosím prestudovala som si rôzne témy, ale potrebovala by som pocut názor niektorej z vás s podobným,,príbehom " 🙂
Ms som mala 7.3. , plodné dni podľa kalendára prebehli od 17.3 a 19.3. mala byť ovulacia (mala som aj ovulacny hlien) .. som po 4 neúspešných IVF, snažíme sa na radu lekára prirodzene teraz. 27.3. som mala bolesti akoby mala prísť mrcha a ked som sa utrela ruzovy vytok s krvou . Odvtedy vôbec nič. Bolia ma krize, brucho zatiaľ len sem tam a nespinim..ms by mala prísť 3.4. ,test vyšiel negatívne. Ide o to ze nerozumiem tomu zakrvacaniu . A mám neskutočne zavrate. Prsia ma vôbec nebolia . Môže ísť o tehu ,alebo len zblaznene hormóny? Ďakujem za každú radu

martuska313
30. apr 2020

@lily411 ahoj nejako nesedia dátumy kedze uz bude maj. Ruzovy vytok mohlo byt aj uhniezdenie.

lily411
autor
30. apr 2020

@martuska313 oprava *apríl.. neviem prečo mám ešte marec 😀... ale bola tam aj krv ,ale len ked som sa utrela

martuska313
30. apr 2020

@lily411 v den MS ak nepride skusila by som tehu test 🙂

lily411
autor
30. apr 2020

@martuska313 áno skúsim prípadne deň dva po vynechani .. mávam 25-27 dňové cykly,ale samozrejme môže mrcha prísť aj na 30 den .. len že toto som nikdy nemala ,preto som taká vyhukana.. a nebolia ma vôbec prsia .

martuska313
30. apr 2020

@lily411 drzim prsty aby to bolo uspesne 🙏😊

lily411
autor
30. apr 2020

@martuska313 vďaka 🙂

mimi16
1. máj 2020

@lily411 držím prsty nech sa potešíš pozitívnemu testíku 👏

lily411
autor
1. máj 2020

@mimi16 ďakujem, ale nedávam tomu veľkú nádej.. už ma začína bolieť oblicka a to ja mávam pred ms .. bazalka he zatiaľ 37,5 bruško neboli ,ale mrcha príde urco :/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre