Ružový výtok a meškajú menzes 4 dni

mathik84
11. jan 2018

Ahojte, idem si po radu, alebo skor po povzbudenie....ms mi mešká 4 dni a dnes som si na papieri objavila slabo ružový výtok...môže to byť znakom tehu, ako uhniezdovanie, alebo začínajuca mrcha?chcela som počkať s testom, no neviem, čo teraz....čo myslíte, mám sa tešiť?či naopak....dakujem za odpovede.

babatkoo
11. jan 2018

Mne sa to tiez stalo pri synovi. Jeden den ruzovo a druhy den II ciarky.

mathik84
autor
11. jan 2018

@babatkoo joj keby to tak bolo....

babatkoo
11. jan 2018

@mathik84 prajem ti to. Mne sa to stalo iba jeden krat za zivot pri synovi. Ked mam mrchu tak zacina vzdy hnedym vytokom. Toto bolo ine. Skus si spravit testik

mathik84
autor
11. jan 2018

@babatkoo vyskúšam večer a napíšem, dakujém za povzbudenie

rucka77
11. jan 2018

Skús test, možno sa zadarilo 🙂

mathik84
autor
12. jan 2018

tak nič, test negatívny a došla aj mrcha....škodaaa, bude to asi aj týmto počasím....ale dakujem za pochopenie.....pekný víkend želám🙂

babatkoo
12. jan 2018

@mathik84 ahoj, to ma mrzi. Ja som dopadla podobne. Na teste sedy duch. Tak som sipila ze nic a veced dosla mrcha :( Snad dalsi mesiac bude pre nas krajsi

mathik84
autor
13. jan 2018

@babatkoo áno stále verím....netreba zúfať a tlačiť na pílu....príde to nečakane.ale aj tak závidím párom, ktorým sa to podarí na prvú šupu🙂nám sa prvá dcérka podarila po cca 3 rokoch, medzitým bol aj jeden zamlknutý potrat a teraz k nej chceme ešte súrodenca a ten nie a nie prísť....

michaela_lm
13. jan 2018

@babatkoo som na tom podobne my už 2roky uzivas aj dake vitamíny ja mam pco

babatkoo
13. jan 2018

@michaela_lm kupila som si kvapky Gynex a kyselinu listovu. Ja nemam jeden vajecnik a vajickovod. Cela prava strana. Takze to mam trosku tazie. Ale dufam ze este raz sa na nas usmeje stastie.

zimmi1
16. jan 2018

@babatkoo ahoj, ja mam tiez len 1 vajecnik, druhy mi vzali kvoli endometrioze-spravila sa mi na nom obrovska cysta..a mam uz dve deti🙂 tak neboj, ten 1 vajecnik to zvladne. Plus odporucam pit caj s alchemilky zltozelenej (kupis urcite v lekarni dr.max)

babatkoo
16. jan 2018

@zimmi1 dakujem za povzbudenie. Vcera mi brala dr krv na imunologiu ci sa moje telo nezacalo branit spermiam. Na vysledok budem cakat mesiac. Dovtedy budem uzivat Gynex mam aj alchymilku.

xxxxxnnnnn
17. jan 2018

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre