Ahojte, idem si po radu, alebo skor po povzbudenie....ms mi mešká 4 dni a dnes som si na papieri objavila slabo ružový výtok...môže to byť znakom tehu, ako uhniezdovanie, alebo začínajuca mrcha?chcela som počkať s testom, no neviem, čo teraz....čo myslíte, mám sa tešiť?či naopak....dakujem za odpovede.
Skús test, možno sa zadarilo 🙂
tak nič, test negatívny a došla aj mrcha....škodaaa, bude to asi aj týmto počasím....ale dakujem za pochopenie.....pekný víkend želám🙂
@babatkoo áno stále verím....netreba zúfať a tlačiť na pílu....príde to nečakane.ale aj tak závidím párom, ktorým sa to podarí na prvú šupu🙂nám sa prvá dcérka podarila po cca 3 rokoch, medzitým bol aj jeden zamlknutý potrat a teraz k nej chceme ešte súrodenca a ten nie a nie prísť....
@babatkoo som na tom podobne my už 2roky uzivas aj dake vitamíny ja mam pco
@michaela_lm kupila som si kvapky Gynex a kyselinu listovu. Ja nemam jeden vajecnik a vajickovod. Cela prava strana. Takze to mam trosku tazie. Ale dufam ze este raz sa na nas usmeje stastie.
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne sa to tiez stalo pri synovi. Jeden den ruzovo a druhy den II ciarky.