Ružový výtok a menzes

moviki
16. aug 2021

Ahojte baby, prisla mi menzes aug.5 bolo vsetko poriadku prisla na 28 dní. Zvikne trvat 7-8 dní,ale stále mi to trvá. 3.den mám ruzovy vytok. Nie vidiet,az ked idem na wc,na papierik.
Krce mám, aj chrbát mi bolí. Test som nerobila,lebo mi prisla mrcha. Doktor je na dovolenke. Zatial cakam.
Mali ste niekto takyto prípad ? Dakujem za rady

dejna_
16. aug 2021

@moviki aj to mávam celkom často a dávam si 3 krst denne po dve tabletky ascorutin keď mám tieto spinenia a zaberie to po jednom dni ..je to na spevnenie ciev ..na kontrole u lekarky som bola a všetko v poriadku

moviki
autor
16. aug 2021

@dejna_ dakujem.

A nemoze byt ze teraz by som mala uhniezdnovanie ? 🙄 lebo ja taketo v zivote som nemala. Kedy by som mala urobyt test ?

bebotka
16. aug 2021

@moviki uhniezdovanie ? a čoho ? veď píšeš, že si 5 dostala menzes, to ešte si nemohla mať ani ovuláciu, uhniezdovanie je cca okolo toho 8dňa po ovulácii. toto budeš mať skôr nejaký hormonálny výkyv, prípadne skoč sa ukázať k lekárovi keď sa mu skončí dovolenka.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre