Mám nepravidelný cyklus a včera a dnes som mala ružový výtok plus bolesti ako pred menštruáciou. Prišla som domov z prace a len tak som si urobila ovu test. Ten mi vyšiel s dvoma čiarkami a boli rovnako silne. Tak som išla do lekárne a kúpila tehu test a ten mi vyšiel tiež s dvoma ale bola dosť slabá. Môžem byt tehotná? Do rana asi nezaspim ak áno. Lebo veľmi sa snažíme. Prikladám aj foto tehu testu.
wau kraasne ciarka...urcite si tehona..nie je pochyb ja som mala omnohooooo slabsiu ciarku pri vsetkych š tehotenstvach....gratulujem...mozes sa spokojne tesit 🙂
@michaella94 a nemôže to byt len omyl? Ako ráno si určite budem robiť ešte jeden ale bojím sa predčasne tešiť.
@piskuroval LH a HCG su velmi podobne v strukture, preto si mala ovu test silnejsi. Skus urobit test az v piatok a porovnaj s dnesnym. Urcite sprav test rovnakej znacky, aby si videla ci silnie. A urcite sa tes 🙂
Ovu test som si nikdy nerobila ale 2x pozitivny vyzeral presne takto... tak drzim palce 😁
@piskuroval Blahozelam Ti 🙂
Veď tá čiarka je pekna 😊 Gratulujem ☺
@piskuroval je to pozitívne si tehotná. Blahoželám 🙂
@piskuroval čiarka je taká svetlá, lebo hormón stúpa pomaly. Inak je normálne viditeľná,je jasné,že si tehotná. Prečítaj si pribalak k tehotenskemu testu,tiež píšu,že intenzita farby čiarky nerozhoduje. Proste je tam čiarka,si tehu 😉 užívaj a tes sa 😊
Ďakujem Vám veľmi pekne za každú radu 😊😍😘
Ciarka na tehu teste stačí byť slabulinka aby bol pozitívny 🙂
@piskuroval ty si nevieraci tomas 🤣😍 si tehu. Basta 🤩🤩🤩🤩
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Blahozelam! Si tehotna! 🙂