Ružový výtok 4 dni po mrche

kittykiller
1. jún 2017

čavko baby 🙂 taka otazka tento mesiac mi 10 dni meškala mrcha ked prisla na 10 den prvy den v pohide som krvacala a potom som akoby uplne prestala ana treti den som znova zacala ale len trosku co ja zvyknem mat mrchu ako svina v kuse sa zo mna leje a leje...teraz presli 4 dni od konca mrchy a ja mam ruzovy vytok...co by to mohol byt podla vas?? idem zajtra ku dr ale take vase skusenosti by sa zisli 🙂

bocianka123
1. jún 2017

Ahoj, no ťažko povedať, môže to byť všeličo, ak vylúčiš tehotenstvo, tak trebárs hormonálna nerovnováha, stres, lieky, .. všeličo...ja som mala takéto niečo pred 3 mesiacmi.. no u mňa tam zohrával rolu i vek, čo však vôbec nie je tvoj prípad... ved uvidíš o povie dr.. hlavne to nie je nič vážne, nemaj obavy.

kittykiller
autor
1. jún 2017

@bocianka123 test som si robila este predtym nez prisla mrcha kedze meskala 10 dni ale bol vtedy negat.....no mala som teraz (vcera) virozu hnacky a neskutocne zle mi bolo...ale zas aj sa liecim na stitnu zlazu cize fakt tazko povedat...len dufam ze to neubde nic vazne fakt..ale ono som aj dost ospala a casto mapobolieva zaludok tak to tehu preto zvazujem no neviem ci by sa test mohol mylit alebo zeby bolo vtedy este skoro

bocianka123
1. jún 2017

@kittykiller to meškanie nespôsobila tá viroza... no ved uvidíš .. skús ešte jeden test... ak máš.. a zajtra čo povie dr. hlavne kľud.. nebude to nič vážne neboj sa...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre