čavko baby 🙂 taka otazka tento mesiac mi 10 dni meškala mrcha ked prisla na 10 den prvy den v pohide som krvacala a potom som akoby uplne prestala ana treti den som znova zacala ale len trosku co ja zvyknem mat mrchu ako svina v kuse sa zo mna leje a leje...teraz presli 4 dni od konca mrchy a ja mam ruzovy vytok...co by to mohol byt podla vas?? idem zajtra ku dr ale take vase skusenosti by sa zisli 🙂
@bocianka123 test som si robila este predtym nez prisla mrcha kedze meskala 10 dni ale bol vtedy negat.....no mala som teraz (vcera) virozu hnacky a neskutocne zle mi bolo...ale zas aj sa liecim na stitnu zlazu cize fakt tazko povedat...len dufam ze to neubde nic vazne fakt..ale ono som aj dost ospala a casto mapobolieva zaludok tak to tehu preto zvazujem no neviem ci by sa test mohol mylit alebo zeby bolo vtedy este skoro
@kittykiller to meškanie nespôsobila tá viroza... no ved uvidíš .. skús ešte jeden test... ak máš.. a zajtra čo povie dr. hlavne kľud.. nebude to nič vážne neboj sa...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, no ťažko povedať, môže to byť všeličo, ak vylúčiš tehotenstvo, tak trebárs hormonálna nerovnováha, stres, lieky, .. všeličo...ja som mala takéto niečo pred 3 mesiacmi.. no u mňa tam zohrával rolu i vek, čo však vôbec nie je tvoj prípad... ved uvidíš o povie dr.. hlavne to nie je nič vážne, nemaj obavy.