Ružovkastý výtok pred očakávanou menštruáciou?

svetielko122
25. nov 2018

Dobrý deň,...táto situácia je pre mňa veľmi nepríjemná ale nejako ju vyriešiť musím keďže neviem ako rozhodla som sa začať tu. Mám 16 s priateľom sme spolu už rok (má 18), pred pár mesiacmi som začala používať HAK ale kvôli zdrav.problémom som ju musela vysadiť menštruáciu som mala viac menej pravidelnú (zvykla mi meškať)...poslednú menštruáciu som mala 3.11. (trvala 6dní)...ďalšiu som mala dostať 1.12. Pár dní po menštruácii som mala pohlavný styk (s ochranou)...avšak dnes keď som vstala strašne sa mi motala hlava potom som išla na wc a mala som ako keby taký ružovkastý výtok najprv som myslela že to je meštruácia ale nikdy mi takto nezačínala..a v tom momente som si uvedomila že ma posledné 2týž. dosť boleli prsia,...ja viem že to všetko môžu byť len menštruácia,ale trocha sa bojím. Tak sa Vás chcem spýtať ako ste to mali vy? A kedy ste si spravili test? Poprípadne zaberie tabletka po aj teraz?
Ďakujem za odpovede...

kukulienka83
25. nov 2018

@svetielko122 1.12.este nebolo, tak bud v pohode

elizita
25. nov 2018

@svetielko122 moze to byt ovulacia... tabletka po urcite uz nezaberie

matqa411211
25. nov 2018

@svetielko122 tabletka po učinkuje do 72h čo by si mala vedieť takže už by bola zbytočná...
Pouzili ste ochranu spravne od zaciatku? Nic sa jej nestalo? Ak nie potom je miziva sanca ze si tehotna. To točenie mohlo byt z toho ze si prudko vstala. Bolia ta prsia pred ms vzdy? Ak ano tak to pripisuj tomu. Ten vytok moze byt zaciatok ms ...niekedy vie telo prekvapit mne sa to už tiež stalo že sa mi takto nezvyčajne začala. Test podľmna už môžeš pohode skúsiť a určite by už mal ukázať (niekomu už po 10d od styku) daj vedieť 🙂

bcrow1307
25. nov 2018

@svetielko122 ja som tiež mala ružový výtok asi cca týždeň pred MS, ale bolo to len 1 krát, tiež som si myslela, že prišla skôr. No v mojom prípade išlo o uhniezdenie vajíčka. A v deň plánovaného začiatku MS už boli na teste v mojom prípade krásne 2 čiarky. Ale chápem, že v 16 máš iné plány. Skús si kúpiť citlivejší test a uvidíš.

lucinka1988
25. nov 2018

@svetielko122 ja som si robila test 10 dni po oplodnení a uz mi ukazal tehotenstvo-veľmi slabú druhu čiarku...ak sa bojíš prípadného tehu, urob si test a budeš kludnejsia, tie testy stoja pár eur...tu na MK ti nikto nepovie, ci si alebo nie si tehotna...

anna_maria1
26. nov 2018

takto vlastne mas este pred menzesom, takze by som paniku este nerobila.. to, ze ti takto este kramy nezacinali neznamena, ze sa tak teraz nemohlo stat. nelezie na teba nejaka choroba, ktora by ti tvoje dni mohla ovplyvnit?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre