Ružovkastý výtok a časté močenie

saska697
5. jún 2014

Od zaciatku tohoto roka som mala menzes takto :6.1.-11.1, 18.2.-23.2., v marci od 8.3. -23.3 som mala ako keby skor take spinenie alebo slabsi menzes. Potom normalny menzes 10.4.-15.4., 28.4-11.5. Som mala zase take ako keby slabsi menzes ci spinenie no 12.5.a 13.5 to bol tak ruzovkasty vytok
A toho 13.5. Sme mali aj ,,sex,, ale priatel sa spravil mimo utrel sa a pokracovali sme na sruhy den uz ruzovkasty vytok nebol. Dnes je uz 5.6. A menzes zatial nikde
Bcera zacal fakt ze len trosickovy ruzovkasty vytok je toho uiplne ze minimum aj to len po wc ked sa utriem ale uz tyzden ma sem tam pobolieva podbrusko ako keby uz mal prist menzes no zatial nic je to v takych intervaloch zhruba hodinovych nie ako na menzes celodenne. A uz asi druhy tyzden chodim fuurt na wc cikat i ked malicko pride mi to ako keby som nebola veeelmi dlho. Poradte maminky co si myslite. DAKUJEM

misicka2207
5. jún 2014

Mas ho dost nepravidelny takze urcite by som pockala este je dost skoro hovorit o tehu...

saska697
autor
5. jún 2014

I ked je to uz 57dc? A neviem co to podbrusko a to minimum ruzovkasteho vytoku..

jerryjanka
5. jún 2014

myslim že by si si mala urobiť test

saska697
autor
5. jún 2014

Takze moze byt daka sanca i ked to bol,, sex,,?

saska697
autor
5. jún 2014

Ani nie nie normalny naplno?

misicka2207
5. jún 2014

@saska697 mozes byt aj nachladnuta, al mat nejaky vnutorny zapal... Al skus test ale podla mna je tam velmi malicka sanca

saska697
autor
5. jún 2014

Dakujem;)

lulu369
5. jún 2014

@saska697 určite si urob test a ak bude negatívny, tak radšej choď k doktorovi...

saska697
autor
5. jún 2014

Len neviem ci este pockat ak ano as do.kedy alebo nie. Kazdy povie cosi ine. A k.dr. si hladam druheho dakeho fajn..

lucinka0503
5. jún 2014

Ja si myslím,že je tam nejaký tajný zápal,ani nemusíš nič zvláštne pociťovať,ale kedže často mávaš medzi MS slaboružové špinenie.Zašla by som ku dr.nech sa na to pozrie a taktiež upraví cyklus.Podľa mňa tehu nie si.

lulu369
5. jún 2014

@saska697 ja by som nečakala (neviem síce kedy si mala dostať)...

saska697
autor
5. jún 2014

No ved to je to ze ani ja neviem.len podla.chuti na sladke ato som mala dva tyzdne do zadu a vzdy tyzden na.to dostanem cize min tyzden som mala a.nic...

cerez
5. jún 2014

Ten cyklus máš taký divný. Zvlášť ma zarazil od 8.3. - 23.3. Strašne dlhý. Rovnako divné je to aj v apríli a prelom mája. Jedine čo by mňa trápilo tak ten nepravidelný cyklus a určite by som to riešila u dr. Tehotenstvo môže aj nemusí byť. Je to len dohadovanie. Nečakaj kedy ti príde, ale radšej choď za gynekológom nech sa na teba pozrie.

ukulela
5. jún 2014

pri nechranenom sexe mozes otehotniet vzdy. kopa chlapov tvrdi, ze si daju pozor, resp. dali pozor a kopa ich deti beha po svete ... tolko k moznosti. ak je to tak dlho, mala si sa davno testovat. ziadna baba ti tu krv nevezme a neurobi testy.
a pri tvojom cykle - co sa tyka dlzky a pravidelnosti - by si to mala riesit s lekarom a neodkladat. zapaly, cysty ... vsetko treba riesit. osobne si myslim, ze mas skor zdravotny problem, ako tehotenstvo ... a ak nechces ostat tehotna, tak treba s chlapom riesit ochranu. nie ze dam i bacha na valacha

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre