Ružové špinenie

janlucka
25. feb 2016

Ahojte baby,mam taky problém už som volala aj s doktorkou no do pondelka je strašne ďaleko a som s toho nervózna. No začal mi menzes o 5 dní skôr ako obvykle,na tom by nebolo nič, no trval mi až 7-8 dní čo nebýva zvykom,viem ze sa to môže meniť no ako náhle mi skončilo krvácanie odvtedy vždy ráno ako idem na WC mam ružový vytok, najskôr akokeby somna vypadla taká hrudka ružová a potom aj keď sa utriem no celý deň zase nič až ráno... Brala som počas MS antibiotiká Amoksiklav mohlo by to byť aj z nich ešte? Pretože doktorka mi povedala ze aj napriek Ms to môže byť aj začiatok tehu. No antibiotiká beriem ako lentilky v poslednom čase ale nikdy sa mi nič podobné nestalo. máte niektorá nejakú skúsenosť s týmto prípadne že ste boli tehotná aj napriek menzesu? Pretože moja mama mala menzes 3 mesiace a tvrdí že by nebol problém keďže by to mohlo byť v "rodine"... Alebo poblaznene hormóny? Pretože už asi 3 týždne má trápia svrbiace bradavky... Ďakujem vám veľmi pekne za odpovede, vopred 😃

piacere
25. feb 2016

Nejak sa v tvojom príspevku strácam... robila si si test? Resp. je možnosť, že si tehotná? Ak áno, tak žiadne krvácanie v prípadnom tehu nie je žiadúce.... Urob test, ak je pozitívny, choď na gyndu... môže to byť čokoľvek... Pobláznené hormóny (skôr nie ako áno....), tehotenstvo, pri ktorom máš napr. hematóm - tam treba v každom prípade krvácanie zastaviť, lebo sa môže vyplaviť aj embryo.... Popr. to môže byť prekonané biochemické tehotenstvo.... vtedy môžu blbnúť aj tri cykly po sebe, ale potom by sa to malo upraviť....
Istú odpoveď ti dá len gynekológ, kt. ťa vyšetrí 🙂

janlucka
autor
25. feb 2016

Áno robila som si test a bol negatívny no Dr.Mi povedala ze mam skúšať ešte testy a v pondelok prísť... Ja som len chcela vedieť či niekto mal niečo podobné aspoň lebo sa bojím príp.zapalov alebo niečo podobné...ale ďakujem

evicka547
25. feb 2016
Používateľ evicka547 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evicka547.

neboj sa snad vsetko dopadne dobre

piacere
25. feb 2016

@janlucka skús si kúpiť v lekárni Ascorutin - zastavuje krvácanie. Ja ho beriem každý mesiac počas mrchy ....

minibabygirls
25. feb 2016

nechcem strasit ale ruzovy vytok nevesti nic dobre zavolajte svojmu dr a sa poradte

janlucka
autor
25. feb 2016

@minibabygirls volala som a idem v pondelok...ako nič dobré? Nič ma nebolí ani nič podobné, môže to byť až také zlé?

janlucka
autor
25. feb 2016

@evicka547 ako to tu tak čítam, asi nie

janlucka
autor
25. feb 2016

Takže sa mám báť najhoršieho??

piacere
25. feb 2016

@janlucka ale neblázni... kľudne to môže byť to, čo som písala - biochemické tehotenstvo. Prežila som 2x, jedenkrát s párdňovým meškaním mrchy (mrcha bola taká ako vždy, žiadne masívnejšie krvácanie ani nič podobné, testy boli po mrche negatívne, hcg kleslo na nulu, ale cyklus som mala rozhádzaný statočne a špinila som potom takmer celý mesiac. Gynekologička mi vtedy povedala, že sa z toho môže telo spamätávať aj tri mesiace, že ak by som aj po troch mesiacoch mala takýto nijaký cyklus, mám prísť... našťastie sa to spravilo samo.... Takže možno si bola tehotná ani o tom nevieš, príroda to zariadila ináč a teraz sa z toho telo spamätáva, pritom testy sú už negatívne, pretože pri biochem. tehu je hcg úplne minimálne a testy väčšinou pred mrchou iba duchujú....

xenia2
25. feb 2016
Používateľ xenia2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od xenia2.

Hlavne nezufaj

janlucka
autor
25. feb 2016

@xenia2 to sa povie, vystrašená som riadne

janlucka
autor
25. feb 2016

@piacere ten vytok alebo ako to nazvať mam len keď potlačim, keď idem na veľkú potrebu

xenia2
25. feb 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od xenia2.

@janlucka to ti verim ze si, ale mysli len pozitivne aj ked viem ze to je tazke

misel0806
25. feb 2016

@janlucka ja som taz dostala taky menzes ze som s toho bola mimo a hned mi to bolo cudne.. Vyzeral takto: slabo ruzove kvapky krvi trval necele dva dni. O par dni neskor na teste svietli dve jasne silne// .. Lenze mala som to len dva dni tak neviem preco tebe trval az 8 dni.. A test som si robila vecer ziadny ranni moc. Skus si spravit este test.😀😀

piacere
25. feb 2016

@janlucka a nie sú to hemoroidy?
Alebo nemáš nejaké stresujúce obdobie? Aj to môže poblázniť hormóny.... naozaj nerob unáhlené závery a nemysli na najhoršie, nie je dôvod...

janlucka
autor
25. feb 2016

@misel0806 neviem ani nechapem prečo mi prišli tak skoro... Nikdy sa mi to nestalo ani brucho má nebolelo predtým ako zvykne nič,len tak razom a také svetlé...A teraz toto

misel0806
25. feb 2016

@janlucka a kolko uz mas to ruzove spinenie a kedy si mala ten menzes?

janlucka
autor
25. feb 2016

@piacere aj nad tým som už rozmýšlala ale mala som tie antibiotiká a dočítala som sa ze sú na ničenie baktérií a podobne takže ak by aj boli ja myslím že tými ATB by sa to asi úrovňami nie??? No neviem už mi kadečo behá po rozume.. Zaujímavé je to že nepotrebujem ani intimku ani nič, čisto len keď idem na veľkú a utriem sa z predu.. Inak nič akurát sa cítim byť stále taká vlhká... A boli ma aj dosť žalúdok tak preto som si myslela žeby to mohlo byť niečo s tými ATB

janlucka
autor
25. feb 2016

@misel0806 menzes som dostala 17 skončil ako keby 22-23 a od vtedy toto ružové NIEČO...takže 3 dní ružovo spaním ale.len keď potlačí M

piacere
25. feb 2016

@janlucka počkaj, ale tri dni špinenie nie je veľa 🙂 Ja napr. tento cyklus mala mrchu takúto: 1 deň špinenie (ružové, takže vlastne začiatok mrchy), potom dva dni krvácanie a potom 5 dní špinenie.... Cyklus predtým normálny... a predtým tiež takéto špinenie, ktoré sa ťahalo až do 9-tého dňa, už ma šľak triafal.... a pritom som zdravá a ok... s dvomi deťmi.... 🙂 V pondelok uvidíš - žiadaj sono... ale podľa mňa to nebude nič vážne, zblbli ti hormóny kvôli chorobe, častým liekom atď. ....

janlucka
autor
25. feb 2016

@piacere Hej povedala hneď že mi pre istotu urobí sono že keby som počas cyklu neodkrvacala úplne koli chorobe a liekom ale že mám robiť ešte testy priestotu aj napriek Ms že bola....Uff ale ukludnila si ma trochu...lebo tu čítam strašidelné veci!! A bojím sa strašne takýchto vecí...neviem si predstaviť žeby mi raz mali povedať že nemôžem mať deti lebo....môj najväčší strašiak!!

misel0806
25. feb 2016

@janlucka no ozaj neviem co by to mohlo byt hovoris ze si brala antibiotika moze to byt aj kvoli tomu.. Skus to vydrzat do pondelka a uvidis gynekolog sa tomu lepsie rozumie nechcem ti tu pisat somariny a zavadzat ta lebo som neni doktor. Toto vsetko su len domienky.. Drzim ti palce nech ti to dobre dopadne😀😁✊✊

janlucka
autor
25. feb 2016

@misel0806 😢

xenia2
5. mar 2016

no co ako si pochodila?

janlucka
autor
8. mar 2016

@xenia2 nič extra mi nepovedala, dala mi doktorka MACMIROR COMPLEX a hotovo,nerobila mi ani sono ani nič... Keď som tam bola som začala ovulovat tak vravela ze to.moze byť hocičo a stále by bola v tom istom kruhu...ale môžem povedať že je mi lepšie aj keď sme tam mam stále taký zvláštny tlak v pošve

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre