Rtg brucha a negatívny tehotenský test, ale neistota v tehotenstve.

sonia1990
1. jan 2020

Ahoj mamulky chcem sa opýtať ci tu máte niektorá skúsenosť že ste mali negatívny tehot. Test ale máte podozrenie ze ste tehotná(ale ešte vám nemeška menstruacia) a absolvovali ste rtg vyšetrenie brucha? Mam také obavy ze som teh. len test to ešte neukázal a mohlo by sa niečo stať. Dakujem

lindusss2016
1. jan 2020

@sonia1990 no ja si myslim, ze ak to ani test este neukazal, tak sa nemas coho bat

sonia1990
autor
1. jan 2020

@lindusss2016 Pred vyšetrením som si robila teh. Test ktorý bol negatívny ale mam obavy nakoľko plánujeme babetko a mam pocit napnut. Pŕs a na internete som čítala rôzne fóra a dosť ma vystrašil tak reku ci s týmto nemá niektorá babulka skúsenosť lebo sa naozaj obávam aby to neuškodilo ale ms mam dostať terás 4.1

bombulka1987
1. jan 2020

Mne bolo povedané že v takomto skorom štádiu sa nestane vôbec nič alebo vajíčko zanikne a odíde samo. Ale že dieťa nebude nijako postihnuté. Ale keď máte negativny tehu test, tak nebudú to len príznaky pred ms?

sonia1990
autor
1. jan 2020

@bombulka1987 no uvidím ci príde ms alebo nie ale ďakujem za odpoved

bombulka1987
1. jan 2020

@sonia1990 nemáte začo 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre