Babyy dnes ráno sa nám stala nehoda,..
Mali sme styk s kondómom, ktorý sa však roztrhol a všimli sme si to neskoro (keď už všetko išlo dnu). Zajtra alebo pozajtra mám dostať MS. Mám sa obávať alebo nemusím?
Tak šanca je vždy ... ale takto krátko pred MS si tiež myslím, že je málo pravdepodobné, že by si otehotnela.
Ak mas pravidelny cyklus,tak ovulaciu si uz davno mala. Ako vzdy je sanca,ked sa dnu dostanu spermie,ale v tomto pripade mala.
Svagrina otehotnela den pred ms....ak si chces byt ista, tak pomoze len tabletko po. Ale rataj, ze ti potom moze pekne rohodit cyklus.
ak by som dieta aktualne nechcela, isto by som si dala tabletku po 🤷♀️ pravdepodobnost oplodnenia je nizsia ale stale tam nejaka je, zeny ovuluju kadeako
Takto , pravdepodobnosť je nízka ale je tam určite nejaká, nespoliehala by som sa na to že máš dostať o 2 dni ms..
Ja som mala deň pred ms rovnakú situáciu a určite ak nechceš dieťa tabletka po - kamoska má z neplodných dni 2 deti dvakrát rovnaká situácia tesne pred ms…
Menzes neprišiel ešte ale je to len jeden deň, môže to byť aj zo stresu. No v takomto prípade kedy testovať? Lebo tu “v deň očakávanej MS” asi neplatí
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ak dostanes o 2-3 dni MS nemas sa coho obavat mas neplodne dni