Ahojte robila som si clearblue test digitálny neukazalo že som tehotná ale po rozobratie boli tam tri čiarky je možné že bude neskôr pozitívny alebo tie tri čiarky sú tam vždy nerozoberala ho niektorá ?
test sa nerozobera.. ak ti meska ms, sprav si o dva dni test a budes vediet, na com si
🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ keď je test negatívny tak je negatívny a ani po rozobrati nebude pozitivny
@spanielka44 áno to chápem ale veľa žien ho rozoberali tak či niektorá nemá skúsenosť .
Treba sa riadiť podľa návody a nerobiť kadejaké pokusy a tým si zbytočné nádeje.
Ano, bohuzial nie si posledna.
Nechapem ani otazke ci bude neskor pozitivny. Ten test ma vestiace schopnosti, ze ti dopredu povie, ze budes tehotna?
Boze, zeny, ved citajte navody, tam je to jasne napisane co sa ma urobit a podla vysledku zistite ci ste, alebo nie ste tehotne. Urcite tam nie je napisane, ze po negativnom vysledku rozbrat test a pozriet kolko ciarok je tam.
Ako chápem, že niektorá chce byť až tak veľmi tehotná...ale rozobrať test v nádeji, že tak bude skôr pozitívny...? 😃 Toto by mi v živote nenapadlo...
@robo1990 možno keby si ho skúsila rozobrať tak sa stane zazrak a bola by si tehotna 🤭🤭
@lienkara ahoj, tri ciaky su vzdy. Aj na koniku najdes konverzacie ohladom toho. https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/pozitivny-digitalny-clearblue-test-2/?page=3
Ja som test rozobrala, lebo som bola zvedava a vyberala som baterku aby som ju dala do zbernej nadoby, co podla reakcii tu malo kto robi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mas v navode, aby si rozoberala test?