Rozobratý test

lienkara
12. nov 2024

Ahojte robila som si clearblue test digitálny neukazalo že som tehotná ale po rozobratie boli tam tri čiarky je možné že bude neskôr pozitívny alebo tie tri čiarky sú tam vždy nerozoberala ho niektorá ?

sisa_s
12. nov 2024

Mas v navode, aby si rozoberala test?

janai1
12. nov 2024

@lienkara digitálny test sa nerozoberá.
Vo všeobecnosti žiaden sa nerozoberá 😉

crazy_cat_lady
12. nov 2024

test sa nerozobera.. ak ti meska ms, sprav si o dva dni test a budes vediet, na com si

guudy
12. nov 2024

@lienkara tri ciarky samozrejme znamenaju trojicky🤷🏼‍♀️

lienkara
autor
12. nov 2024

@sisa_s nie to len zo zvedavosti že čo je vo vnútri

spanielka44
12. nov 2024

🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ keď je test negatívny tak je negatívny a ani po rozobrati nebude pozitivny

lienkara
autor
12. nov 2024

@spanielka44 áno to chápem ale veľa žien ho rozoberali tak či niektorá nemá skúsenosť .

bejbs123
12. nov 2024

@lienkara uz sa to pisalo milionkrat, na digitalnom su vzdy //, ak bol test negativny,urcite tehotna nie si

janai1
12. nov 2024

@lienkara To že ostatné majú pochybné vedomosti, nemusíš demonštrovať že aj ty

pumi21
12. nov 2024

Treba sa riadiť podľa návody a nerobiť kadejaké pokusy a tým si zbytočné nádeje.

kessica87
12. nov 2024

😂 prepáč ale toto ma pobavilo.
@lienkara
Prečo si ho rozobrala veď je digitálny.... 😆😆😆
Čo si čakala,že tam nájdeš?

nevenka
12. nov 2024

@janai1 ale moze rozobrat taky, kde je sklicko a je poskriabane alebo proste na ten test normalne slabo vidno, niektore maju slabo ruzove tie ciarky a v šere zle vidno, ale digi sa fakt nema preco rozoberat 😊.

lienkara
autor
12. nov 2024

@kessica87 lebo veľa žien si ho rozoberá a dáva potom na internet či bude z toho niečo alebo nie ....bola som zvedavá tak som to sem šupla... Či niekto nemá.skusenost. nemyslím si že som prvá ani posledná .

cimage
12. nov 2024

Ano, bohuzial nie si posledna.
Nechapem ani otazke ci bude neskor pozitivny. Ten test ma vestiace schopnosti, ze ti dopredu povie, ze budes tehotna?
Boze, zeny, ved citajte navody, tam je to jasne napisane co sa ma urobit a podla vysledku zistite ci ste, alebo nie ste tehotne. Urcite tam nie je napisane, ze po negativnom vysledku rozbrat test a pozriet kolko ciarok je tam.

lienkara
autor
12. nov 2024

@cimage keď sa človek snaží roky tak sa chytá aj slamky.

danyelia
12. nov 2024

Ako chápem, že niektorá chce byť až tak veľmi tehotná...ale rozobrať test v nádeji, že tak bude skôr pozitívny...? 😃 Toto by mi v živote nenapadlo...

kessica87
12. nov 2024

@lienkara digitálne nemáš prečo rozoberať... jednoznačnejšiu odpoveď Ti nedá žiadny ako digitálny. Oni duchov nerobia 😂

robo1990
12. nov 2024

@lienkara neviem ale my sa snažíme už pár rokov a nikdy mi nenapadlo test rozoberať 🤷🏻‍♀️

spanielka44
12. nov 2024

@robo1990 možno keby si ho skúsila rozobrať tak sa stane zazrak a bola by si tehotna 🤭🤭

cimage
12. nov 2024

@lienkara lenze ked ti raz test ukaze, ze si neni tehotna, tak to tak bude a rozobratie a presvecovanie testu nepomoze.
Drzim palce, aby sa zadarilo co najskor 🍀

janica_
Včera o 22:59

@lienkara ahoj, tri ciaky su vzdy. Aj na koniku najdes konverzacie ohladom toho. https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/pozitivny-digitalny-clearblue-test-2/?page=3
Ja som test rozobrala, lebo som bola zvedava a vyberala som baterku aby som ju dala do zbernej nadoby, co podla reakcii tu malo kto robi.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre