Ahojte kočky, dnes mi mešká 6dni plus mínus . Robila som si testy značky Rapiclear. Jeden normálny pruzkovy a druhý mi dala nejaký kazetový, no keď som videla ten kazetový tak ma to celkom vystrašilo , teraz neviem ktorému verít , som celkom vystrašená 😅
To je normálne. Gratulujem 🤗
Nemáš byť z čoho vystrašená. Oba sú pozitívne. Gratulujem.
Nie je tam zrejme rovnaká intenzita farbiva, z toho logicky vyplýva, že nemusia mať rovnako silné čiarky. Napríklad ja ked som si robila kazetový nemala som silne kolajnice ani neviem na ktory den meskania, ale na paličkovom boli silné...
Su oba jasne pozitivne
Nerozumiem, preco si vystrašená? Návod hovori jasne, nie? 1 ciarka negativny, 2 ciarky pozitivny.
Je ti treba robit dva a byt vystrasena?
@barka1 kvôli tomu , že som si už prešla strátami, neúspešnými Ivf , šanca na prirodzene otehotnenie 0% rozsiahle zrasty po celom bruchu , oba vajcovody nepriechodné a ostala som zrazu po skoro 5r prirodzene tehotná . Preto si myslím , že strach je u mňa žiaľ úplne normálny. Skratka sa len bojim , kvôli rozlisnemu sfarbeniu testovacej čiarky .
Farba je odlišná lebo sú to rôzne testy, keď chceš porovnávať musíš mať rovnakú značku. Držím palce
Takto som to mala aj ja, syn už má 20 mesiacov ;) oba testy sú pozitívne, gratulujem 🙂
Rozme testy majú rôzne množstvo farbiva,oba sú pozitívne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Oba sú desiatkové