Ahojte, mám otázku pred nedávnom som sa pýtala na radu lebo som sa bála že som tehotná, na odporúčanie a vlastné zváženie som si dala tabletku Escapelle ktorú som užila do 48 hodín. Prešiel mesiac a Ja by som mala mať znova menštruaciu konkrétne som ju mala dostať 4.7. ale nedostavila sa viem že je to ešte len 1 deň meškanie ale ja mávam cyklus pravidelný preto sa obávam či sme si náhodou s priateľom nevšimli a niečo prasklo a je to kvôli tehotenstvu (čo je ale nepravdepodobné) alebo sú to skôr účinky tabletky po... prosím poraďte čo si o tom myslíte , ďakujem
@bielavlcica kondom sme mali všetko by malo byť inak v poriadku no keďže neviem kedy sa to mohlo stať tak neviem či by mi už test niečo ukázal preto sa pýtam či je možné aby mi to rozhodila tabletka
ano, escapelle rozhadze cyklus. plus ma milion aj dalsich vedlajsich ucinkov....cize radsej mysliet dopredu tak, aby ju clovek nemusel uzit ;) mne to napriklad sposobilo to, ze som mala menstruaciu a po tyzdni mi prisla opat dalsia. takze vselijako to moze rozhadzat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@maya733 nechapem naco sa pytas taku blbost
Za prve co tak kupit test my do teba nevidime
Za druhe kazda ti tu povie aka je tabletka po humus a znici ti cyklus
Za tretie ked nechces uzivat po kazdom sexe tablegku tak si zadovaz antiku alebo pouzivajte kondom alebo nesexujte
Tot vsjo