Rozdielne výsledky testov

debnl
3. sep 2024

Ahojte,
Stalo sa niektoré z vás niečo takéto prosím ?
Beriem HAK, doteraz som mala pravidelne krvácanie, tento mesiac je extrémne slabé.
Posledný inak nechraneny sex (samozrejme som stále brala HAK) bol 25.8. Odvtedy prerušovane.
Odvtedy som mala 3x krvácanie, posledné dve silnejšie. Aj negatívne testy (pre istotu občas spravím)

Teraz k veci 🙂
Momentálne mám krvácanie takmer neexistujúce, len dve bodky na papieri.
Clearblue digitálny mi ukazuje pozitívny 1-2 týždne. Urobila som si ešte jeden a ukazuje rovnaký výsledok.
Citlivejšie papierikové testy sú ale negatívne, bez náznaku druhej čiarky. (Viacero testov rôzne značky).

Stretla ste sa s tým niektorá ? A ako ste dopadli ? Ja som trochu zmätená keďže citlivejšie testy sú negatívne, beriem HAK a spíme spolu aj tak prerušovane.
Žeby som otehotnela koncom mája a doteraz mala krvácanie a negatívne testy je podľa mňa hlúposť.

Dakujem 🥹

lauriik
3. sep 2024

Teraz je nejaka blba sarza clearblue testov. Denne su tu temy, ze dievcatam vysli pozitivne clearblue a ostatne negativne.
Ak beres HAK a prerusujete tak je podla mna nulova sanca otehotniet.

debnl
autor
3. sep 2024

@lauriik veru nedáva mi to zmysel, lamentovala som aj nad tým či nemôžem byt predsa len tehotná z konca mája ale to by bolo už po 1. trimestri a to mi nedáva zmysel vôbec.
Ale soklo ma to riadne 🙂

sisska96
3. sep 2024

Nie si tehotná, "len" HAK ti robí šarapatu

janai1
3. sep 2024

ako sa dá brať HAK a zároveň mať nechránený styk? Jedno vylučuje druhé

debnl
autor
3. sep 2024

@janai1 ja viem, len som nevedela ako to vyjadriť 🙂 myslela som to tak že okrem toho prípadu bol sex prerušovaný.
Preto mi to nedávalo zmysel cele, že jeden test negatívny, clearblue ukazuje 1-2…
Lebo od konca mája by som bola už hádam aj vo 4. mesiaci a to by mali byt koľajnice asi. Aj digitálny by asi mal ukázať 3+.

Preto mi to cele nedávalo zmysel

katpizur
3. sep 2024

@debnl najistejsie keby zajdes k zenskemu na sono popripade si dat vziat krv 🙂

debnl
autor
3. sep 2024

@katpizur to sa určite chystám, minimálne zajtra na tu krv 🙂 len som bola zvedavá či ide o chybný test alebo ja som chybná 😁 keďže citlivejší test je negatívny

cca123
3. sep 2024

@debnl mne ukazoval 1-2 a nakoniec som bola na krvi a negatívna 😁

debnl
autor
3. sep 2024

@cca123 Dakujem krásne za odpoved, snáď bude môj scenár podobný 🥹

marhulka13
3. sep 2024

@debnl v inej diskusii som písala, že som tento digi clear blue namocila len tak zo srandy dcére do moču, pričom moja dcéra má desať rokov a ani náhodou nemá partnera a ani menzes 😀 😀 ale tak evidentne podľa testu budem babka

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre