Minulý pondelok 10.10. som si robila digitálny test a vyšiel pozitívny 1-2 týždne , dnes som si ho robila znovu 17.10. cize už by malo ukázať + 2-3 týždne. Ale mne stále ukazuje 1-2 týždne. Mali ste niektorá skúsenosti ? Bojím sa , že to HCG mi začalo klesať, preto ten istý výsledok. 😔
@kikirda nechcem ta strašiť ale mala som to isté a dopadlo to zle.
testovala si ranný moč? ak bol daky zriedenjší že si testovala počas dňa aj to dosť mohlo zavážit....najlepšie urobíš ked si kúpiš livsane paličkovy spravíš jeden ráno a druhý o 2 dni tiež ráno...ak bude čiarka silnejšia alebo rovnako silne kolajnice malo by byť všetko ok
@vahcaac aj ja som si doobeda poplakala a povedala si , že už nejdem riešiť a robiť si testy, uvidím či príde menštruácia a keď nie pôjdem k doktorovi a bude ako bude. Budeme skúšať ďalej ak sa nepodarí. Bradavky ma bolia stále od začiatku minulého týždňa to bol jediný príznak. Tak uvidíme.
@esmeronka ja som ešte k tomu chorá takže beriem aj sirup na kašeľ a veľa veľa čaju pijem a v noci chodím cikať tak ktovie či aj to nebol dôvod ale nejdem už to riešiť a kupovať nové testy, uvidím či pride menštruácia a keď áno tak sa budeme snažiť ďalej 🙂 Muž ma podporil tak sa cítim lepšie 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kikirda tak si urob paličkový test a uvidis, aká silná čiarka je… mala by byt dosť silná…
Ale inak už som tu videla diskusie, že to niektoré baby tak mali… veď ti mohlo aj ukázať, keď si bola tehotná týždeň, tak si mala 1-2 a teraz po týždni si napr dva týždne tehotná, tak ukazuje 1-2.. zas úplne na deň presne ten test asi neukáže..
neviem no.. ja som tento test robila len raz, ukázal mi 3+ a ďalej som neriešila.. objednala som sa k doktorke a nerobila som si žiaden dalsi iný test… až ona mi potom tehotenstvo potvrdila..
Možno je aj u teba všetko ok a ty sa zbytočne stresujes… a ak by to aj bolo biochemické, čo ti samozrejme neprajem, tak s tým neurobíš nič 😕 takze uz pomôže len pohoda, kľud a ísť k doktorke 🙂