Rovnaký digitálny test po týždni

kikirda
17. okt 2022

Minulý pondelok 10.10. som si robila digitálny test a vyšiel pozitívny 1-2 týždne , dnes som si ho robila znovu 17.10. cize už by malo ukázať + 2-3 týždne. Ale mne stále ukazuje 1-2 týždne. Mali ste niektorá skúsenosti ? Bojím sa , že to HCG mi začalo klesať, preto ten istý výsledok. 😔

veronika3110
17. okt 2022

@kikirda tak si urob paličkový test a uvidis, aká silná čiarka je… mala by byt dosť silná…
Ale inak už som tu videla diskusie, že to niektoré baby tak mali… veď ti mohlo aj ukázať, keď si bola tehotná týždeň, tak si mala 1-2 a teraz po týždni si napr dva týždne tehotná, tak ukazuje 1-2.. zas úplne na deň presne ten test asi neukáže..
neviem no.. ja som tento test robila len raz, ukázal mi 3+ a ďalej som neriešila.. objednala som sa k doktorke a nerobila som si žiaden dalsi iný test… až ona mi potom tehotenstvo potvrdila..
Možno je aj u teba všetko ok a ty sa zbytočne stresujes… a ak by to aj bolo biochemické, čo ti samozrejme neprajem, tak s tým neurobíš nič 😕 takze uz pomôže len pohoda, kľud a ísť k doktorke 🙂

borka510
17. okt 2022

@kikirda ahoj. Ja ta nechcem strašiť iba píšem moju skúsenosť, tiež som to mala takto a žiaľ biochemické. Ale bodaj by to nebol tvoj pripad, skús ešte počkať pár dni.

kikirda
autor
17. okt 2022

@borka510 a dostala si menštruáciu alebo ako?

kikirda
autor
17. okt 2022

@borka510 respektíve za ako dlho si od toho testovania dostala menštruáciu? Ak to má byť potrat tak radšej nech mi príde menštruácia ako by som mala ísť na kyret. 😔😔

nikolienka28
17. okt 2022

@kikirda nechcem ta strašiť ale mala som to isté a dopadlo to zle.

esmeronka
17. okt 2022

testovala si ranný moč? ak bol daky zriedenjší že si testovala počas dňa aj to dosť mohlo zavážit....najlepšie urobíš ked si kúpiš livsane paličkovy spravíš jeden ráno a druhý o 2 dni tiež ráno...ak bude čiarka silnejšia alebo rovnako silne kolajnice malo by byť všetko ok

borka510
17. okt 2022

@kikirda ja som to mala po ivf, čiže keď som vysadila lieky, menstruacia prišla na štvrtý deň od vyasadenia.

vahcaac
17. okt 2022

@kikirda mala som to tak a všetko je ok, maly má 7 mesiacov. Tiež som takéto veci riešila a skoro som prišla o rozum 🙂

kikirda
autor
17. okt 2022

@vahcaac aj ja som si doobeda poplakala a povedala si , že už nejdem riešiť a robiť si testy, uvidím či príde menštruácia a keď nie pôjdem k doktorovi a bude ako bude. Budeme skúšať ďalej ak sa nepodarí. Bradavky ma bolia stále od začiatku minulého týždňa to bol jediný príznak. Tak uvidíme.

kikirda
autor
17. okt 2022

@esmeronka ja som ešte k tomu chorá takže beriem aj sirup na kašeľ a veľa veľa čaju pijem a v noci chodím cikať tak ktovie či aj to nebol dôvod ale nejdem už to riešiť a kupovať nové testy, uvidím či pride menštruácia a keď áno tak sa budeme snažiť ďalej 🙂 Muž ma podporil tak sa cítim lepšie 🙂

vahcaac
17. okt 2022

@kikirda ja som mala prvé príznaky až v piatom mesiaci-rastúce brucho. Stále som sa stresovala že nemám príznaky žiadne. Potom že na teste mi ukazuje 2 a už malo ukazovať 3 😂 teraz s5 keď sa nato pozerám tak mi to príde choré

sajmon27
12. nov 2023

@kikirda ahoj ako si dopadla? Mám ten istý problém viem že rok staré no možno odpovieš

sajmon27
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kikirda
autor
12. nov 2023

@sajmon27 Ahoj, žiaľ prišla mi nakoniec menštruácia silná asi 7 dňová takže biochemické. 😔 Ale hneď po nej sme sa opäť začali snažiť, pretože vraj vtedy je maternica dobre pripravená a hneď sa zadarilo. A už máme 3mesacneho nezbednika 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre