baby mam taky problem menstruacia mi meska 3 dni na teste mam dve ciarky avsak druha ciarka nesilneje bradavky ma bolia vcera mi zacalo spinenie vo februari som mala mimomaternicove kde mi vzali pravy vajecnik myslite ze sa to moze zopakovat velmi sa bojim ciarka neslabne ani nesinie vcera aj dnes je rovnaka co si o tom myslite
@angels882 ja som po 4 potratoch bola v piatom tehu maniak na testy. Dosliva. Denne aj 5 🙂 to tehu bolo uspesne. Ked sa na testy pozeram, kolko krat bol test o dva dni slabsi, kolisalo to. Chodila som pravidelne na odber hcg. To rastlo...testy zacali vyraznejsie tmavnut az tyzden a pol po meskajucej ms. Skusala som rozne testy....najlepsie by ti to potvrdil odber krvi, lebo na testy sa naozaj neda spolahnut.
@cuculik1 no o tych testoch nepochybujem a hlavne co sa pepina tyka 😒 vzdy vzdy ukaze ducha k dr pojdem zajtra mne sa hlavne jedna o to mimomaternicove mala som ho na ravom vajecniku len ten uz nemam strasne sa bojim aby sa to nezopakovala picha ma obcas v podbrusku a je pravda ze ovulaciu som mala posunutu na 19 DC neviem no ked sa menstruacia rozehne tak asi sa len omeskala o 3 dni co nieje nic nezvycajne len ma metu tie bolestive bradavky
ak si dnes viac pila, tak moze byt moc redsi a ciarka slabsia, to z dvoch testov nezistis ci to silnie alebo nie.
Moja mama mala tiez mimomaternicove a prisla pritom o vajecnik, napriek tomu mam este mladsieho brata, takze kym mas jeden funkcny, nic nie je stratene . Drzim palce 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@angels882 a prečo nejdeš hneď k lekárovi,keď si mala v minulosti problémy ? naozaj nerozumiem....miesto toho tu budeš čakať na odpovede...na Tvojom mieste by som u lekára už bola