Robili ste si test po 7 týždni tehotenstva?

elllla
10. apr 2012

Mam sa bat, ked mi dnes test vysiel slabsie, nez okolo toho 15-20DPO? dnes uz bola testovacia ciarka slabsia, nez kontrolna.. nespinim, nekrvacam, byva mi zle.. som v 10.tyzdni tehu..

dominika2227
10. apr 2012

ahoj preco by si sa bala to je jedno ci je slaba ciarka alebo silna

tea333
10. apr 2012

nie, ale tehu test by v kazdom pripade ukazal pozitivny vysledok, v takom tyzdni je vysledok pozitivny aj po potratoch, kedze hladina tehotenskeho hormonu ostava este vysoka. nevidim ani jeden dovod robit si test

lucka1987
10. apr 2012

https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/slabnutie-ciarky-na-tehotenskom-teste-co-to-znamena/ .. diagnostika sa urcite neda robit podla toho aka je ciarka.. moze byt horsi test a podobne.. ak sa ti nieco nezda chod k lekarovi

katuskad
11. apr 2012

niekde som čítala že po určitom týždni tehu už hcg klesá takže aj test vyjde slabší, ale neviem od ktorého týždna, v každom prípade, ak máš obavy, najlepšie je ísť za svojim gynekologom 😉

lauritka
11. apr 2012

ellka ja by som pre pokoj duse skocila na dva odbery hcg za sebou, ako to vyzera s hcg, testy nemusia byt relevantne.

katren
11. apr 2012

a naco si si robila ten test? ved uz si v 10tt 🙂

minewka
11. apr 2012

Choď na kontrolný usg, či je činnosť srdiečka. Iné sa nedá poradiť. Môže to byť vadný test, zlé namočenie, redší moč. Ale môže to byť aj vieš čo. To, že nešpiníš, nekrvácaš a je ti zle - ešte nemusí (ale môže) znamenať, že je to ok. Viem, že si toto asi čítať nechcela. Držím palce.

amulienka
11. apr 2012

ty vies ako sa citis, ak citis, ze sa nieco deje, tak si daj radsej pozriet srdiecko u dr. budes kludnejsia. daj na intuiciu 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre