Robila som si test skoro?

12. mar 2023

Čaute,
MS mám dostať za 8 dní, styk sme mali ešte minulý mesiac (odcestovaní partner) asi 27.2. to bolo pár dní po skončení MS..včera som mala trošičku ružového výtoku alebo špinenia, sem tam taký tlak v podbrušku, no dneš ma bolí/pichá na pravej strane vaječníkov, robila som si test, dnes ráno, ale povedala by som, že je negatívny i keď sa mi zdalo, že som tam niečo zbadala ale to bolo len chvíľkové, čiže negatívny.
Myslíte, že je tam šanca, že sa to podarilo? Robila som test skoro? Mohlo ísť u uhniezdenie? Má niekto skúsenosť? 🙂 ďakujem za odpovede..

veronikaszabova
12. mar 2023

Dolezite je, kedy si mala ovulaciu

autor
12. mar 2023

@veronikaszabova podľa bolestí čo som mala, tak asi 4 dni po styku 🙂

veronikaszabova
12. mar 2023

Takze si cca 9 dpo. Hej? Otestuj sa neskor

autor
12. mar 2023

@veronikaszabova áno malo by to byť 9dpo, nejak sa v týchto veciach nevyznám, nikdy som to nesledovala, akurát ovuláciu poznám podľa bolestí, čo mi raz dávnejšie potvrdil i doktor 🙂) takže som zbytočne skoro testovala, heh..tak uvidíme za pár dní 🙂)

autor
12. mar 2023

takto vyzeral test 🙂 tam kde som dala šípku sa mi zadlo, že niečo vidím 🙂

veronikaszabova
12. mar 2023

Test mas Pepino?

floki1994
12. mar 2023

Podla testu nie si..skus este od dva dni otestovat 🙂

autor
12. mar 2023

@veronikaszabova áno, mal by to byť pepino test 🙂 mám ich od kamarátky, jej pred dvoma mesiacmi potvrdil tehotenstvo, nerobili jej žiadne problémi. Najskôr mala slabučkú a každým druhým dňom jej silneli...asi záleží aká je to šarža, lebo tiež som tu čítala, že nie sú spolahlivé 🙂)

autor
12. mar 2023

@floki1994 áno, toho som si vedomá, ako som spomínala niečo sa mi tam akoby zdalo, fotka bola robená 10min po namočení 🙂 preto to nejak neberiem do úvahy 🙂 uvidím ako bude vyzerať ďalší test 🙂

marhulka13
12. mar 2023

Test je to podľa mňa v pohode, ak sa nerobí príliš skoro. Mne v deň meskajucej ms ukázal takto

lusyc
12. mar 2023

Mohlo byť uhniezdovanie. Čiže test by som opakovala az o niekolko dní, v piatok možno

autor
12. mar 2023

@marhulka13 ja som ho spravila pretože som sa lakla, keď som uvidela ružové, vôbec som nečakala, žeby sa tam niečo ukázala, pretože ten styk bol ako bol, nepripisovala by som tomu moc veľkú šancu 🙂) ale uvidím za pár dni 🙂

marhulka13
12. mar 2023

Mne pár dní pred tiež nič neukázal, tak som bola celá spokojná a pokojná ze plany poplach, no urobila som aj digitálny a ten mal iný názor ako pepino

katarinka89
12. mar 2023

Rysuje sa tam čiarka

betka380
12. mar 2023

Ahoj, tiez som sa testovala takto skoro (nedokazala som vydrzat a mala som tusaka) a tiez mi tento pepino ukazal druhu ciarku ktoru som videla len ja nik iny🤣
A som 20tt momentalne, presne som mala take bolesti v podbrusku ako na menzes. Skus testnut znova o 2 dni a ked si chces byt uplne ista, sprav si digitalny clearblue ten ti ukaze spravne. Ale ten by som si robila az v den kedy by si mala dostat alebo tak 2-3 dni ked ti meska.
Drzim palce 😁

autor
12. mar 2023

@betka380 hihi to si ma celkom pekne potešila 🙂) teraz mám k dispozícií ešte pár pepino testov, uvidím, možno vyskúšam za dva dni 🙂) digi by som vyskúšala ale až, keď by mi pár dní meškali ale na to si musím ešte počkať.. inak som celkom prekvapená, že by sa zadarilo :D ale nechcem na nič tlačiť, veď predsa je tam len slabulilinká čiaročka, ktorú vidím len ja :D necháme sa prekvapiť...a mimochodom gratulujem, držím palčeky aby bolo malinké zdravučké a všetko dopadlo tak ako má 😇

autor
12. mar 2023

@marhulka13 my sa dieťatu nebránime, najskôr ma ani len nenapadlo, že by sa mohlo niečo podariť, dokonca som aj zabudla, že niečo bolo :D ale vystrašil ma ten ružový výtok, veď predsa nikdy som nič takého nemala, tak som pozrela na internete, že čo sa somnou deje až som sa nejakým spôsobom dopracovala k tomu, že vraj to môže byť spôsobené tehotenstvom (ako prvý príznak tehu) tak som si spomenula, že mi kamarátka pred nedávnom dala testy, ktoré už nepotrebuje a tak som išla vyskúšať :D a ukázala sa mi slabučká druhá čiarka, veď môžeš alebo nemôžeš vidieť na foto čo som pridala :D niekto ju vidí, niekto nie :D ale je to strašne skoro kedže len 9dpo :D ak sa nemýlim 🙂)

snazilka_bio_mamka
13. mar 2023

ak je to pepino, tak to čiarka nie je.

zuja14
13. mar 2023

No.. ak sa ti nikdy predtym nestalo ze si takto spinila medzi cyklom, tak je to tehotenstvo. Otestuj sa tak o 3 dni. Potom to bude istejsie.

autor
13. mar 2023

@zuja14 nie, nikdy som nič podobného nezažila 🙂)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre