Robila som si tehotenský test

14. dec 2021

Ahojte robela som si tehotenský test na 9 den od posledného nechráneného pohlavného styku a zatiaľ mi ukazuje jedna čiarka, ale mám test ktorý by mal ukázať už od 5-7dni od počatia myslíte že som teda není tehotná 🤰?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bolarazjedna
14. dec 2021

treba počkať ešte pár dní, na 9. deň od styku je veľmi skoro na vylúčenie tehotenstva. Najlepšie je testovať deň po meškajúcej menštruacii.

anjelicek26
14. dec 2021

Spermie vydrzia aj 5 dni a vedia oplodnit vajicko, potom uhniezdenie 6-10.den, vsetko je s toho zdrave tehotenstvo - a potom hcg stupa v tempe 2/4/8/16...meratelne od hodnoty 10... takze su pripady, kedy zene ukaze pozitivneho dusika na teste aj 16 dni od styku. Takze ked chces uplne uplne na istotu vylucit tehotenstvo, tak az vtedy.

veroniak12
14. dec 2021

A nie je to nejako skoro este po 9tich dnoch? Skor este pockat alebo ak by si si chcela byt uplne na istom tak k doktorovi.

luci_ba
14. dec 2021

ak sa na teste píše, že dokáže ukázať tehotenstvo 7 dni od styku, tak je to pekne klamstvo a drankanie peňazí od snaziliek. Testuj ked ti bude meškať menzes, skor nie.

bolarazjedna
14. dec 2021

@luci_ba ako ono to "môže" ukázať tehotenstvo aj x dní pred plánovaným príchodom menzesu, ale nemusí, a pravdepodobnosť správneho výsledku každým dňom blížiacim sa k menzesu je väčšia. Ale je rozdiel, že chem byť tehotna, a robim test 9-10dpo, lebo možno už tam bude slabý duch, alebo robim test 9-10dpo na vylúčenie neželaného tehotenstva. V durho prípade to nemá žiadny zmysel, lebo výsledok môže byť ešte falošne negatívny.

luci_ba
14. dec 2021

@bolarazjedna ano s tym suhlasim čo si napisala. Len ja som z tých čo chce vedieť na isto a nie lupou pozerať a hladat, proste bud je jedna alebo dve čiarky, preto som napisala čo som pisala. Ale v zasade ano máš pravdu

bolarazjedna
14. dec 2021

@luci_ba ja som ťa vôbec nechcela kritizovať, alebo spochybniť to, čo si napísala 🙂 iba som sa chcela nadviazať na tvoj príspevok a tak prispieť k diskusii 🙂

jaruna123
14. dec 2021

Ahoj ja som na tom tak isto vcera som si robila test na 9den ale jedna palicka tam bola. :( neboj skusaj dalej drzim palce ja osobne si myslim ze uz keby doslo k oplodneniu zena ma 6ty zmysel citi to v podmedomi no pozor na namyslianie a falosne tehu

luci_ba
14. dec 2021

@bolarazjedna ani som nechcela aby moja odpoveď tak vyznela, všetko ok 🙂

jajka3
15. dec 2021

Ja som dnes skusala ale nic ☹ som 9 dpo ale uvidime este za par dni ak vydrzim do Ms uz netestovat 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre