Robil vám Toptest z dmky kanáliky?

10. apr 2021

Ahojte, kupila som si Toptest a ostala som nemilo prekvapená, pretoze tie pruzky vyzeraju uplne ako tie smejdy Onestep,ktore mi velakrat ukazovali kanaliky a kadejake ciarky...a teraz mam pocit ze to bude zase to isté aj s týmito testami...pridavam foto do komentu aby ste mohli aj priblizit..ciarka je ruzova na zivo ale velmi tenka cize asi kanal zasa, ale fotene je to cerstve, nie po uschnutí..zjavilo sa to tam hned a aj to tam ostalo
Vdaka za odpovede baby

autor
10. apr 2021
mikasz
10. apr 2021

Ano, uz to tu tusim raz pisali baby, ze zvyknu duchovat 🙄 skus mamatest z lekarne

autor
10. apr 2021

@mikasz och , oki vdaka

veronikaa006
10. apr 2021

Mne nikdy neduchoval. Koľko dpo si?
Ja zase Mamatest neodporúčam..za mňa najhoršie čo môže byť. Mala som druhú čiarku a tehotna som nebola. Viem že jednej babe dokonca naskočila druhá čiarka a to ten test namočila do vody.

mirus11
11. apr 2021

Toto iste som písala ale 2-3dni dozadu,že som mala presne z týchto testov presne tie čínske,ale vieš čo ti poviem,že tieto krásne ukázali,a tie čínske boli o čosi bledsie.ale potom ďalši deň som otvorila ďalšie balenie a v ňom už tie čínske neboli ,uz tam boli zasa iné testy.tak ja nerozumiem,ako to vlastne balia.ale inak za mňa kanáliky tieto nerobia,ale tie čínske tie hej,i keď mne už ukazuje krásne čiarky,a je to jedno,aký test urobim

queen_el
11. apr 2021

Toptest vyzeral az donedavna uplne inak, bol cerveny. Teraz som tu oarkrat videla tento “novy” test, je to obycajny cinsky test tej najhorsej kvality, druhu ciarku ukazuje vzdy, raky ruzovy kanalik. Toto iba vyhodit do kosa a nikdy viac nekupit. Neviem, preco sa to stalo.

autor
11. apr 2021

@queen_el mne to pripada ako keby ta firma co robi tie testy ,zacala kupovat tie cinske a len ich balit do ich obalov..to je nieco kokso...

queen_el
11. apr 2021

Ano, vyzera to tak, kupia za 10 centov a predaju 2 ks za nejake 3€. Dufam, ze to aspon ludia nebudu uz kupovat. Este keby to neboli tie najhorsie testy 🙄

monca098
11. apr 2021

Ahoj, áno vlastná skúsenosť, robia kanáliky aj tie top testy z dm. Sú to tie isté testy ako one step z Číny, takže som ich rovno vyhodila.

mirus11
11. apr 2021

@queen_el ja som zo 4baleni mala jedno balenie tých čínskych a ostatné boli normálne také tie červené.tak som to vôbec nepochopila,ako je to možné

queen_el
11. apr 2021

@mirus11 asi predavaju este aj tie “stare”

mirus11
11. apr 2021

@queen_el môže byť,ale príde mi to totálne klamanie zákazníka.

monca098
11. apr 2021

Ja som kúpila 2 balenia...čiže 4 testy a všetky boli tie činske one step :(

queen_el
11. apr 2021

@mirus11 áno, zial je to tak :/

autor
14. apr 2021

Ahojte tak bolo to tehotenstvo😊

mar_tina14
16. apr 2021

Ahojky, prosim ta kupovala si si aj nejake ine testy ci len tie z DM? Ja som si robila mamatest a este nejaky z lekarne 3 testy pozitivne (slabsia ciarocka, mozno ako si mala ty) a dnes rano ked som si robila test (ms mi meska este len 1 den, tak tam ciarocka moc nebola...ostala som dost smutná a teraz neviem co je pravda. Dakujem za odpoved 🙂

autor
16. apr 2021

@mar_tina14 ahoj ano, hned po tomto som kupila dr max a bolo to tam

mar_tina14
16. apr 2021

Mala si takyto test z dr max? Mne sa tam zda slaba ciarka...

mirus11
16. apr 2021

@mar_tina14 ten spodný je rapidclear,a ja som ho tiež mala,krásne mi ukázal,a aj u teba vidím pekného dusíka na každom testiku.len je lepšie merať jedným druhom,aby si videla,či silnie.

autor
16. apr 2021

@mar_tina14 nie dr max vyzera inak..bez napisoc, bledo modry

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre