Slniečko
Ahoj, viem že tu už bola veľa krát táto téma, ale aj tak potrebujem počuť názor iných. Ja tam niečo vidím. Zaujíma ma komu urobil ducha a nebolo to nakoniec tehu ? Tu asi kvalita bude horšia takze možno tam tu slabucku čiarku nebudete vidieť. Preto aj toľko fotiek
Nič tam nie je
Nič okrem 1 čiarky
Ja to vidím na mesiačiky.
Nie je tam nič, ani ten duch🫣
Prepac,to co tam je,je tak slabulinke ze zatial sa to neda ani duchom nazvat 😕 Treba pockat este aspon par dni
Čisto negatívny test
Ja naozaj neviem či ste si prečítali to čo sa pýtam a čo ma zaujíma. Ale ak nie tu je to ešte raz. Písala som aj že asi tam tu čiarku neuvidíte. Takze mi nemusíte hovoriť že tam nič nevidíte.
@stellarstar
@dadka1997
@evaachesa
@stellarstar
@januska12323
Ducha tam nemáš, tvoje oči vidia čo ty vidieť chceš. Takže test máš plne negatívny, akceptuj to
@stellarstar hej hej dobre. Ďakujem za odpoved na moju otázku
Mne ani raz žiaden test ducha nerobil
Na tvojom nevidím nič. Ale keď ty vidíš taksprv znova o 2 dní ďalší
Ahoj, ja som to mala podobne, videla som go na 100% ale tehotná som nebola, niekoľko dni po sebe to iste, čo by sa určite nestalo ak by som v tom bola
Snáď ti to čoskoro vyjnde 🫶 a hlúpe komentáre si nevšímaj.
Nikdy som ducha nemala vzdy len jasne pozit alebo negat ale tu na mk som videla ze vela zenam sa to stalo
Nie neurobil mi duchov a keď som otehotnela tak to bol najsilnejší test.
Ducha som mala a tehotná som bola ak ho tam máš skús o 2 až 3 dni neskôr uvidíš či bude silnieť
Na tej druhej fotke niečo vidno
kedy ma prist ms?
Tak mne osobne test nikdy ducha neurobil. Vždy keď som mala čiarku tak som bola tehotná.
Keď som tehotná nebola bola len jedna čiarka.
Väčšinou meriam Bt ale tento cyklus som si povedala že nejdem, že si idem užiť leto. Ale podľa mojich výpočtov som 10-11dpo
@3petka ďakujem
@monnci2226 Väčšinou meriam Bt ale tento cyklus som si povedala že nejdem, že si idem užiť leto. Ale podľa mojich výpočtov som 10-11dpo
@saska.j všetky sú ten istý test len iné svetlo 🙂
Skús o dva dni tento test mne osobne ukazal takú slabú čiarku možno trosku lepšiu akontebe keď som bola tehotná a na pepino teste som mala lepšiu..
Ahoj, ja tieto testy tiež kupujem a skúšala som si robiť test 8 dní pred ms čo je včera a urobilo mi ducha. Asi budem kupovať iné testy.
Presne také mi urobilo ako tebe na fotke.
Ahoj, je to slniečko, alebo mamatest? To je tak, on vie robiť aj duchov, ale aj ukazuje najsilnejšie čiarky v porovnaní s inými testami....zajtra skús znova a to už bude zrejme.
Mimochodom čiarku vidím, tak 9/10 dpo tipujem ak to vyjde...
Ten dnešný mi už príde ako pozitívny. Ešte k tomu, že naživo je vidieť čiarku silnejšiu. Na tých včerajších som nevidela nič. Pre porovnanie pridavam fotku mojho negativneho testu tej istej značky ako tvoj a prvy pozitivny z inej značky. Mne celkom pomohlo porovnavanie s inymi testami. Lebo kanalik som videla skoro vždy.
@paulina291 držím palce aby ti to vyšlo. Mne tak posledný cyklus urobil stále silnejšie čiarky no potom to bohužiaľ odišlo 😢 takže biochemické
@barbied ja už mám bábo. Ďakujem😊fotka z pred roka. Držím tebe palce! Ten dnešný mi už naozaj príde že by z toho niečo mohlo byť. Daj vedieť😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.