Prosim vas . Robila som si s rannym mocom domaci tehotensky test zo zubnou pastou a mocom. A znie ze ak sa sfarbi alebo spravia sa bublinky som tehotna... nesfarbil sa a ale vyskocili asi 8 bublinky z toho jedna dost velka. Moze to byt pravda? Skusali ste niekto? Dakujem...
@bykaterina pojdem zajtra. Len mi par dni je dost blbo. A menzes mam ze nemam. 2 mesiace nic. Potom ako iba spinenie tak som vyskusala a chcem rady. Zajtra urcite pojdem kupit.
@nikusook no tak ráda a odpoved je to 50 na 50.
bublinky zo zubnej pasty 😂
@veronikaszabova nerobi sa to so sodou bikarbonou? 😂😂😂
@nikusook a preco si nekupis test? 🤷♀️🙈
Ja som si len tak zo srandy robila z curku test a curok sa roztopil cely 😆 malo by to znamenať ze som tehu. No neverim tomu.
@victorialucia ak sa cukor roztopí.. Práveže nie si 😏
@daniela2227 kamarátka raz skúšala a jej sa neroztopil 😂 tehu nebola. Tak som skúsila ja. Ja si počkám ci pride ms
@victorialucia ale nehadam sa 😁
Ani ja sa nehadam. Len by sme sa uz pre dcérku braceka alebo sestričku 😬 zatial sa nedarí.
@victorialucia tak držím palce, aby to vyšlo ✊☺️ nám sa toez nedarí.. Už pekne dlho 😟
@daniela2227 ďakujem aj Vam držím palce,hlavne to netraba nasilu sílit. Mozno sa viac zadari ked prejde tato šialená doba 😪
@niki_9 porad
@kvietok2021dt to je jedna veľká bublina však?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikusook nezgrlos a choď si kúpiť normalny test a budeš mať jasno 🙈