Robenie tehotenského testu počas dňa

27. feb 2021

Ahojte ,, menštruácia mi mešká už 22 deň ,, čiže pfuu tri týždne ,môžem si urobiť test už hocikedy cez deň ,, lebo robila som si pri trojdňovom meškaní a pri 15 dňovom meškani oba boli negativ ,, či si mám odložiť test na horšie časy :// ,, a byť v kľude že tehotenstvo môžem 100% vylúčiť :/

viktoria1425
27. feb 2021

Ak by si bola tehotna tak už pri 15dňovom meškaní by ti dávno ukázal test. Buď v kľude 🙂

autor
27. feb 2021

@viktoria1425 dakujem 🙂

mima1
27. feb 2021

Ak meska 22dni uz by tam boli 100000% dve ciarky takze to uz len smer dr ked tak

licc
27. feb 2021

Na 100 % to vylucit nemozes, je to len domaci test. Treba kontaktovat doktora.

kikulienkadd
27. feb 2021

Ahoj,neviem, aký test používaš, ale pri takom meskaní ms by mal aj menej citlivý test zachytiť tehotenstvo. Objednaj sa pre istotu k lekárovi,aby si vedela, čo spôsobilo taký výkyv v cykle. Alebo máš bežne taký dlhý cyklus? Čo sa týka testov,aj ovulačné aj tehotenské sú veľmi spoľahlivé od značky GS. Tehotenstvo som mala potvrdené už 28.deň cyklu,dokonca som testovala až poobede.

autor
27. feb 2021

@kikulienkadd no minulý rok mi menštruácia neprišla 3 mesiace a nebola som pri doktorovi a potom na ďalší cyklus prišla ,, u mňa je to nepravidelne ,, už zrejme genetikou , vždy si dávame pozor ale nehoda sa stane a praskol,, no a hlavou mi behá "kvapôčka lásky ,, čiže.preto , a bolo to na 15 DC ,, co celý cyklus mám tak okolo 45-47 dní ,, čiže neviem , zajtra vyskúšam tt od rapiclear kazetovy ,čo bude už 8 týždňov od tejto "nehody ,, som ešte v mladom veku čiže hádam sa mi to neskôr nejak napraví ,, potom to budem riešiť určite s doktorom ,, ale ták hádam môžem veriť tomu testu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre