ahojte, viem ze tu mi nikto neporadi 100%, ze nieje ako ist k lekarke ale ak ste mali niekto podobnu skusenost, bola by som rada keby ste mi odpisali . pred pol rokom som mala trombozu v nohe , a aj operaciu , a uzivam lieky na riedenie krvy. najskor som mala warfarin , mentruacia pri nom bola ako vodopady :D .. len 11,10, sa nam stala s priatelom ,, nehoda" .. a medzi tym mi menili aj lieky na riedenie krvy . z warfarinu na pradaxu . a terajsia moja menstruacia bola slaba, strasne som sa obavaal ci niesom tehotna kedze sa stalo co sa stalo . :D ... no ale ms dosla na den presne, ale vzhladm k liekom bola strasne slaba. prvy den taky nornalny vobec nie silne ako inokedy a teraz druhy a treti den skoro nic ... test som si robila dnes a nic . negat. tak netusim. mohlo to byt zmenou liekov, alebo fakt mozem byt tehotna? aj ked ziadne priznaky zatial nepocitujem ? ..... dakujem ....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@moni133 ano moze to byt aj z liekov