Dobré ránko babulky, prosím aké ste mali reakcie po vyvolávačke? Ja som 11 Deň od nej, mrcha nikde. Ráno a večer vraciam, bolí ma podbruško a prsia
@anlady to fakt vyzera na tehu mne raz meskala 2 tyzdne a potom mi dali vyvolavacku (tehu som nemohla byt urcite takze to som ja nemusela riesit) a potom prisla az nejako po vyse tyzdni... ale teda vobec mi nebolo zle ani nic ine... takze to typujem na to tehu.. jedine ze by si mala nejaku alergiu na tu inekciu.. ale to su len hormony tie...
@anlady aha a ked si bola na gyne tak ti robili aj ultrazvuk ci tam mas vsetko ok... nenapada ma nic.. 44 DC uz vyzera ze by mohlo byt nieco na teste... jedine ze by si mala ovulku nejako az 30 DC omylom posunutu a otehotnela si a uhniezdenie cca 10 dni tak ale aj tak uz 4 dni by ti ten najsilnejsi test mal nieco ukazat... ale ktovie.. no ved vyvolavacka nemoze uskodit mimi vraj.. aspon tak mi tu baby pisali ja so to nevedela..ale aj tak by som zasla este k doktorke... a urcite by som testovala...
@anlady moja úplne ti rozumiem... toto čakanie je hrozné... človek sa ani na iné nedokáže sústrediť... a nedá sa ti ísť k doktorovi zajtra?? alebo aspoň zavolať sestričke a povypytovať sa? aby si sa nemusela trápiť celý víkend... a aký test si použila?? baby tu hovria že najlepšie sú mamatesty..
jasné včera sme to s mužíčkom predebatovali a je mi lepšie 🙂
@anlady može byt zrovna konkretny test zly stava sa a tiez mozes mat nizku hladinu tej latky co sa testuje (ze ti stupa pomaly ) a on vie zistit iba urcite minimalne mnozstvo ak je menej tak to ani nemusis zistit..
a tiez zavysi od citlivosti testu ci bol citlivi tych 10 jednotiek ci az 25 (nepametam si tie jednotky)
Baby na jednej stránke mi povedal gynekolog,že je to predzvesťou menštruácie :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anlady a tehotna nebudes? ja som pred mesiacom tiez dostala vyvolavacku, ale na 4ty den prisli, tam by mali prist do 2 tyzdnov myslim, sprav si test a skoc za lekarom.